Goed bedrijf

Erg goede service

Altijd vriendelijk personeel

vlugge service vriendelijk geholpen

Met een goed gevoel gekocht voor een normale prijs

goed gezocht en afgewogen waar we de auto gingen bekijken en precies gevonden wat we zagen op internet. Prijs ging ook vlot en geen extra's geleur met garantie of afleverkosten, gewoon 1 prijs dus!! Ik zou het zo weer doen.

Uitstekende service

Correcte behandeling van opdracht en zorgvuldige uitleg over mogelijkheden

Gewoon goed en duidelijk.

Gewoon goed en duidelijk

Altijd vriendelijk ontvangen en prima werk

Komen hier al 20 jaar. Altijd super tevreden. Vriendelijk en kundig personeel. Altijd goede en eerlijke uitleg als er iets mis was en de onderdelen die eruit gehaald worden laten ze altijd zien.

Uitstekende service

Zeer goed verlopen. Reserve auto stond klaar.

Altijd goede service

Altijd goed geholpen 8

mijn ervaring zijn goed en aan te bevelen.

zie bovenstaande

Kundig en service gericht

Tevreden

Vriendelijk personeel. En nette monteurs. En weten wat ze doen

Auto erheen gebracht voor apk en reparatie. Reparatie duurde een dagje langer dan gepland. maar daar werd goed over gecommuniceerd. Auto was zelf nog gestofzuigd. Als dat nou geen goede service is.

Persoonlijk

Fijn geholpen ook fijn wat persoon kijk contact Top bedrijf

Prima Autobedrijf

Wordt netjes gebeld over kosten van de beurt en Zijn altyd vriendelijk

zeer tevreden

zoals altijd goed en klantvriendelijk geholpen

vetrouwd en fijne garage

bij vele garages geweest op zoek naar een auto. hier eindelijk goed behandelt en eerlijke adviezen ontvangen. vertrouwd ook in de komende service beurten. aanrader dus.

Uitstekende service. Zijn er onverwachte kosten, dan wordt je gebeld met uitleg en de vraag of die kosten gemaakt mogen worden. En ze hebben tegenwoordig nog lekkere koffie óók...

Uitstekende service, zoals het hoort !

Ze hebben in slagzin in ere gehouden. Ondanks dat ze gesloten waren tijdens carnaval kon ik terecht op hun vrije dag. Mijn oude auto had het spontaan begeven en ik mocht komen kijken voor een auto die ik op het oog had. Uiteindelijk alles kunnen regelen zodat ik weer ben voorzien van vervoer. Zoals ze mij hebben benadert en behandeld verdient absoluut een pluim.

Altijd goede vriendelijke service

Altijd goede vriendelijke service

vriendelijke medewerkers

Fijn, geduldig en open

Rustig de tijd gekregen om de auto op mijn gemak te bekijken, en dat zonder het gevoel opdringerigheid of verkooppraatjes.

Online een afspraak gemaakt. Dit is al ideaal. Als er iets gevonden wordt buiten de normale dingen van een beurt belt men op voor overleg. Prima dus. En de prijs? Wat is er nog wel goedkoop?!

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond