Uitstekend geholpen

Goede grote beurt

Wel grote rekening maar duidelijk gespecificeerd. Moest helaas terugkomen nadat ik vanwege te laag koelwaterpeil werd gealarmeerd.

Ouderwetse service, ze kennen je bij naam.

A

Prima communicatie

Fijne garage ,weet waar ik aan toe ben

Altijd goeie service!

Super!

Weer ontiegelijk tevreden!

Na 24 jaar trouwe klant te zijn ben ik nog nooit teleurgesteld. Geweldige service en vriendelijkheid.

heel goed

deskundig,en vriendelijk.

Superservice

Goede service en duidelijke hulp

Ik ben goed geholpen

Ongelooflijk wat een meedenkend bedrijf. Alle medewerkers zijn super gemotiveerd en deskundig.

Prijs, kwaliteit en service in goede verhouding

Ik kom al jaren bij garage Jongen. Eerst bij Henk. Die matste me ieder jaar met kleine betaalbare autootjes. Ik beloofde hem terug te komen als ik toe was aan een duurdere auto en dat heb ik gedaan. De service, het meedenken, de kwaliteit en vriendelijkheid is super. Er zullen ongetwijfeld vergelijkbare auto’s te vinden zijn waar ik wellicht iets minder voor hoef te betalen maar vertrouwen is voor mij veel waard. Garage Jongen, het personeel…..TOP !

Klantvriendelijkheid op plaats 1

Service prima

Zeer attente vriendelijke vakmensen.

luisteren,uitleg geven en klant goed behandelen

Best of the best

Altijd goed en eerlijk advies, snelle en betrouwbare service. Hier moet je zijn.

Zeer tevreden. Vriendelijke service. Komen afspraken na.

Erg tevreden met de vriendelijke service. Nette showroom. Denken mee en komen afspraken na.

Top service!

Autobedrijf Henk Jongen is een familiebedrijf en dat merk je gewoon als klant. Geen beloftes doen die niet waargemaakt kunnen worden. Alles staat in teken van klant(behoud). Zeker een aanrader.

Fijn kontakt en afspraak is afsprk

ALLE AFSPRAKEN WORDEN NAGEKOMEN

Fantastisch

Goede service vakkundig gemaakt

Prima service en klantvriendelijk

Al 12 auto's gekocht, zowel nieuw als gebruikt. Goede ervaringen.

Beste garage in Helmond en omstreken

Zeer betrouwbare garage met uitstekende kennis, service en klantvriendelijkheid.

Prima service!!

Professioneel en uitstekende service

Altijd goede service en vriendelijk

Top service!

Ik kom hier al jaren met tevredenheid en bieden altijd duidelijke uitleg b.v. reparatiekosten of beurt aan de auto.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond