Goede service (evt. leenauto beschikbaar)

Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Netjes geregeld!

Vantevoren afgesproken voor een beurt aan de auto. Meteen afgesproken om een leenwagen mee te nemen ivm werk. Tussendoor belde ze me netjes op omdat de kosten wat hoger uitvielen ivm versleten onderdelen of ze het voor die prijs mochten maken. Bij het ophalen van de auto nog even uitleg gehad waarbij ze de versleten onderdelen erbij hadden en uitleg gaven wat er mis was.

zeer vertrouwlijk

Ivm met mijn vakantie kon mijn vriend mijn auto halen en betalen kon achteraf .Goede uitleg wat men gedaan heeft aan je aut0 ,denken mee !OOk met je portomonee!!

Superfijne ons kent ons garage.

Altijd in voor een praatje. Duidelijke uitleg wat ze gaan doen en wat ze gedaan hebben. Doen nooit iets zonder overleg. Echt toppie.

Een garage waar je een mens bent in plaats van een nummer.

Er wordt mee gedacht ook als het probleem niet meteen duidelijk is. Er wordt duidelijk uitgelegd wat het probleem is en je krijgt super goede service.

Erg goede service en klantvriendelijk

Altijd goede service en je word goed geholpen!

Zeer deskundig en open

Goede uitleg bij het uitgevoerde onderhoud, geen onverwachte kosten.

Beste service!

Altijd vriendelijk en leggen alles goed uit. Ze denken mee met de klant. Je merkt ook duidelijk als de auto onderhoud gehad heeft, dan rijdt de auto een stuk fijner. Jammer dat ik niet eerder mijn onderhoud via Henk Jongen geregeld heb.

Goede service en begeleiding en top vakmanschap

Duidelijke afspraken, goede begeleiding en top kwaliteit

Wederom goed en professioneel geholpen

Fijne persoonlijke service. Wederom goed en professioneel geholpen.

Ondanks drukte auto snel gemaakt.

Na tel overleg auto binnen 3 dagen klaar, goed geregeld.

Top service

Service is top, ze denken met je mee en zijn zeer vriendelijk.

Zeer goed zoals het hoort

Zeer betrouwbare partner met uitstekende auto’s.

Samenwerking godrive.nu en Henk Jongen is er èèn vanuit jarenlange ervaring en kennis. Frank Jongen is betrouwbaar en eerlijk met kennis van zaken.

Snel goed en accuraat.

Ondanks drukte toch goed geholpen

a.g.v. Auto pech goed geholpen ondanks dat dit in een al te drukke periode afgehandeld is in de periode van Hemelvaart.

Service die je nergens anders ziet

Ze weten wat service verlenen betekent, Open in dingen wat ze doen en eventueel kosten overleggen voordat men er aan begint

nog altijd goed ondanks een kleine fout

Na de onderhoudsbeurt merkte ik dat de melding voor olie verversen niet gereset was. Een dag nadat de onderhoudsbeurt uitgevoerd was belde ik om te zeggen dat de melding van olie verversen was blijven staan in het dashboard. Ik kon dezelfde dag nog langskomen en het werd verholpen. Niets extra's hoeven betalen.

geweldig

Als vast klant is de prioriteit heel hoog en technisch hoogstaand

Too

Geweldig ,al gekeerd jaren klant

Tevreden

Goede, snelle service. Vriendelijk personeel.

Snel een afspraak kunnen maken. Vriendelijk en deskundig geholpen.

goede en fijne service en prettig contact

Altijd goede en fijne serviceverlening, goede afspraken en op de hoogte van de eventuele kosten, geweldige dienstverlening! Top !

Zoals altijd: Top!

Mijn ervaring goed

Goede ervaring afspraken Worden goed nagekomen Altijd even bellen als men iets Anders nog tegen komt

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond