Goede service op tijd bellen prijs is ok

Vriendelijke mensen Goede service Alles word uitgelegd wat er gedaan is of wat ze gaan doen.

Ik word altijd goed geholpen en geïnformeerd over wat moet gebeuren, ik ben heel tevreden.

Zeer fijne garage altyd netjes geholpen fijn personeels altyd zeer goed service

Altyd wordt alles netjes gemaakt

Altijd vriendelijk en bereid te helpen waar nodig

Als er iets is met de auto wordt je van te voren altijd gebeld.

Super klantvriendelijk uitstekende service

Altijd netjes geholpen . Mijn vertrouwen zeker daar liggen . Bij het aanschaf van een andere Auto en ze hebben het niet in huis zoeken ze voor me en ben dan super tevreden koop deze dan via hun met hun garantie .

Goede service en redelijke prijs

Volgens afspraak gewerkt.

Uitstekende service

Proberen altijd snel en goed de auto weer veilig op weg te krijgen. Ze denken met de klant mee voor de beste oplossing

Goede ervaring

Weer goed geholpen

Goed gedaan mannen!

Eerlijk en goede kwaliteit

Zelfde als altijd

Ben goed geholpen

Eerst telefonisch en later persoonlijk ben ik goed geholpen en zijn afspraken nagekomen.

Goed service voor een nette prijs

Nette garage voor een nette prijs

Super behulpzaam & betrouwbaar!

Geweldig geholpen met de aankoop van onze auto! Kom hier al jaren en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam met een eerlijke service!

perfecte service

technische kennis die je verwacht service die je hoopt te krijgen

ze krijgen ze alle 5 de sterren van mij

je kan altijd bij ze terecht,ze denken in oplossingen niet in problemen de service is super op zun helmons,keigoed man haha top

Gewoon goede service en vakmanschap

Gewoon goede service en vakmanschap, vertrouwd adres voor je auto!

Geweldig bedrijf altijd vriendelijk

Doen mee met onderhoudsplan. Maar ook toen we vroeger eens met onze oude roestige renault bus aankwamen voor raad,merkte ik geen verschil in behandeling en bekijken wat in jou situatie de beste oplossing is. Meedenken met de klant, inlevingsvermogen, hoe je het ook wil noemen. Bij Garage Jongen hebben de medewerkers dat... Dankjewel allemaal. Echte leuke meelevende mensen.. Lever onze prius er zonder zorgen af.

Elke keer na de garantieperiode van een nieuwe auto, ga ik naar deze garage omdat ik weet dat er deskundigheid is. De klantvriendelijkheid straalt er vanaf.

Fijne vakgarage en altijd goed overleg. Prima service. Fijn personeel

Altijd goede service

Vriendelijk personeel en goede service

Top bedrijf

Als er iets wordt geconstateerd tijdens een onderhoudsbeurt wat niet was voorzien overleggen ze altijd eerst met je en krijg je een eerlijk en deskundig advies.

Netjes geholpen

Zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan. Alles werd me duidelijk uitgelegd. Volgende keer weer naar Henk Jongen voor onderhoud reparaties en apk keuring!

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond