Auto was erg netjes.

Verkoper was wat ongemakkelijk. We kwamen terug van de proefrit gingen zitten en hij keek ons aan. Werd niets gezegd. Ik dacht moet ik nu wat zeggen. Beetje ongemakkelijk. Vervolgens kwam er wel snel een prijsdaling en toen we wilde onderhandelen verder liep meneer weg en moesten we het samen maar overleggen? Toen maar achter hem aan gelopen met een lager bod. Dat kon dan wel. Kregen weinig informatie. Moest zelf vragen om de meld code enz. Het was een appart gesprek. Geen verkoper zoals de meeste. Het was een man van weinig woorden zullen we zeggen. Maar wel blij met de auto en de prijs. Zaten nog 4 extra banden bij, auto werd netjes vol getankt en kregen nog een lekkere taart mee.

Snel en acterend

Snel reagerend bij een noodsituatie en alles correct en snel afhandelen, het lijk net of het hun eigen auto is.

Goed .

Snel accuraat ,bij een vraag word goed gereageerd en opgelost mocht er zijn.

Heel goed

Zeer ervaren en goed geholpen

Een top bedrijf

Een geweldig bedrijf een ervaren deskundige mensen werken daar ook erg sociaal

Perfect zo als altijd

Geen problemen en goede uitleg

Zoals verwacht, pico bello geregeld

Wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij deze garage. Vroeger werden de zaken gedaan met Henk (en Annie), tegenwoordig met zijn 2 zoons Frank en Robbie. De vriendelijkheid, correctheid en betrouwbaarheid is altijd gelijk gebleven. En of je nou een nieuwe auto komt kopen of je komt voor een onderhoudsbeurt aan je niet meer zo nieuwe auto, iedereen wordt gelijk behandeld. Ook de jongens in de werkplaats zijn altijd vrolijk en vriendelijk. Een (h)eerlijk bedrijf.

Goed!

Verstand van zaken; duidelijk; reageert snel en concreet. Fijn autobedrijf; aanrader!

Goed geholpen

De onderhoudsbeurt is snel gedaan en de kosten zijn geheel duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijk zoals altijd. Het is gewoon de beste garage van Helmond!!!

alles verloopt precies zoals verwacht wordt.

Alles prima verlopen zoals afspraak maken, afhandeling van de werkzaamheden.

Super en vakkundige garage

Altijd netjes en vriendelijk geholpen! Ze verstaan hun vak. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen!

Fijn bedrijf!

Zeg ik toch, fijn bedrijf!

Ontzettend vriendelijk personeel en hulpvaardig

Heel erg vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig.

afspraak goed omgang prettig service prima

Geweldige service

Goede service. Afspraken worden nagekomen. Goede communicatie.

Topbedrijf met vriendelijke en enthousiaste medewerkers

38 jaar geleden kocht ik er mijn eerste auto, en ik kom er nog steeds. Dat zegt genoeg toch! Ik kom er graag, of het nou voor koffie, advies, of aankoop is, er wordt tijd voor je genomen.

Zonder te vragen een zeer goede service.

Gewoon zoals het hoort, een goed bedrijf

Altijd goede service!

Goede service, altijd zeer correct. Fijn bedrijf

Top bedrijf!

Vriendelijke ontvangst. Geen druk om een beslissing te nemen. We konden op ons gemak een proefrit maken. De auto wordt helemaal tiptop in orde gemaakt voor de aflevering.

Zoals altijd duidelijke afspraken

Een preventieve onderhoudsbeurt met apk. Probleemloos verlopen en duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Altijd goed niks is te veel, staan altijd klaar.

Word er altijd meer als vriend behandeld.

Auto gebracht voor apk en een onderhoudsbeurt , keurig alles gedaan

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond