Eerlijk & betrouwbaar, snelle goede service
prima, laten zien wat er hapert, bellen als er onverwachte kosten zijn, geven advies
Goede service en advies. Zeer klantvriendelijk, meedenkend! Betrouwbaar.
Zeer goede service, en zeer vriendelijke en profecionele mensen. Kom er nu al vele jaren, en word keer op keer weer korrekt geholpen. Ga vooral zo door met jullie kwalitijd en service
Eerlijk en klantvriendelijk alsmede vakbekwaam en deskundig!
Zeer goede service en zorgen goed voor zowel de auto als de klant.
Mijn eerste bezoek is goed bevallen
Prima!!! Duidelijk klantgericht ,erg vriendelijk houden zich aan de afspraken.
Top service voor goede prijs
Al jaren lang kom ik met mijn auto voor jaarlijkse beurten en evt. Problemen bij deze garage. Alles wordt altijd keurig afgehandeld. Ondertussen komen meerdere gezinsleden met hun auto naar deze garage.
Een goed deskundig en klantvriendelijk bedrijf
Ik kom er al jaren. Altijd gastvrij, klantvriendelijk en top service
Zeer positief klant vriendelijk niks op aan te merken prima vakkennis
Ben zeer goed geholpen en geadviseerd.
Altijd goed geholpen en ze denken ook mee met je portemonnee