Na eerst te hebben gechat met een dame, vroeg ik na de garantietermijn, die kon ze niet vertellen omdat de verkoper niet in het bedraijf aanwezig was. Geen probleem zou je zeggen,de volgende dag gewacht op een reactie en nogmaals een mail gestuurd of de auto een garantie termijn had, NIKS NADA NO RESPONS. De volgende dag zag ik dat de auto verkocht was,voor dit bedrijf DE KOUDE DOUCHE. Nee het was slecht met het contact opnemen met een toekomstige klant.
Wordt klantvriendelijk behandeld en indien mogelijk direct geholpen
Geweldige ervaring goede service/kwaliteit Zeer deskundig erg klantvriendelijk.
Goed bedrijf, prima service
Tot op heden nog nooit klachten gehad over het bedrijf en ik word altijd snel geholpen
Goed!
Prima ervaringen en service
prima service
Al 20 jaar klant. Altijd prima geholpen. Netjes en geen problemen gehad. Er wordt goed meegedacht!