Vriendelijk en goede service

Als ik vragen heb word het rijd vriendelijk beantwoord

Prima service, kwaliteit, prijs en vriendelijkheid

Top service, vriendelijke mensen, goede prijs, daarom al lang klant!

Top service zoals altijd.

Koffie terwijl je wacht op bandenwissel. Zelfs als je vergeet een afspraak in te plannen in deze drukke tijden, wordt je zo snel mogelijk geholpen. Nu weer veilig met de winterbanden de weg op.

Net, eerlijk en professioneel bedrijf

Ik werd keurig en vriendelijk geholpen voor normale prijzen. Top bedrijf met een goede service.

Service zoals t hoort!

Fijn bedrijf voor zowel het kopen van een auto en onderhoud van je auto. Zeker een aanrader!

Top service

Vakmanschap

Een duidelijk en net autobedrijf met vakkundige mensen die je in duidelijk overleg de goede service

Zoals de vorig keren dat ik hier kwam een hele goede service vanuit dit bedrijf! Ze communiceren goed over de dingen die er zijn. De prijs/kwaliteit is naar verhouding zonder verrassingen. Echt dat Brabantse sfeertje in het bedrijf dat je welkom bent!

Duidelijke service

Goede uitleg bij verrichte werkzaamheden.

Zoals altijd prima

Er is uitleg over alles wat er moet gebeuren en vervangen dient te worden en je wordt er tijdig van op de hoogte gebracht…alles in overleg en de kosten die er aan verbonden zijn. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.

Zeer goede service

Ik kom al een aantal jaar bij deze garage en ze hebben altijd goede service. Zijn vooraf duidelijk over het werk wat ze willen uitvoeren en geven aan waarom de werkzaamheden nodig zijn en ook hoeveel het gaat kosten. Geven goed advies. Gaan een extra stapje verder met de service als het nodig is. Hele fijne garage, fijne mensen en zeer vakkundig!

Zeer klantvriendelijke Garage

Nette zaak. Ze zijn zeer vriendelijk. Auto begin van de week gereserveerd en dat was totaal geen probleem. dus top

Top!

Prettig mensen en fijn bedrijf. Duidelijke afspraken. Goede Service! Al meerdere autoaankopen hier gedaan. Fijne samenwerking!

Snel en zeer goede service

Bij apk en een kleine beurt zelf de auto met een stofzuiger uit gedaan

Snel vriendelijk behulpzaam en respectvol

Vriendelijk enbehulpzaam denken mee

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk personeel. Ik ben netjes geholpen. APK en onderhoudsbeurt en bandenwissel zijn uitstekend uitgevoerd.

goede afspraken gemaakt

uitgevoerd zoals afgesproken

Fijn bedrijf en altijd eerlijk advies

Gewoon doen!

Fijne betrouwbare Garage

Al jaren klant bij deze garage: -duidelijke communicatie Als je de auto brengt zorgen zij dat je weer veilig op pad kan. Familie sfeer.

Altijd prettig contact en goede service

Wederom vlot en goed geholpen.

goede service, duideijke afspraken

Zie boven

Weer goed en snel geholpen

Zie hierboven, kort en bondig

Goede en altijd vriendelijke service

Goede service en vriendelijke mensen

Eerste kennismaking met bedrijf zeer positief ervaren. Klantvriendelijk en goed advies gegeven.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond