Prima service! Staat altijd klaar
Prima service! Staat altijd klaar
heel goed
vriendelijke en correcte klantbenadering
Geweldig, deze mannen staan altijd voor je klaar.
Dit bedrijf is me een aantal jaar geleden aangeraden door een vriend van me. Ik was niet tevreden over mijn toenmalige garage. Het is een servicegericht bedrijf. Ze bellen je altijd als ze tijdens de apk of beurt iets tegenkomen wat niet in de haak is en ze leggen de factuur altijd uit zodat je weet wat er kapot was en wat ze gemaakt hebben. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening
GOED!
Auto liep niet goed stationair. Er moest een klep vervangen worden. Garage Jongen adviseerde om eerst de nodige kilometers te maken om te kijken of de reparatie 100% gelukt was. Na enkele dagen namen ze contact op om te horen of er nog klachten waren. Pas daarna werd de rekening verstuurd. Auto is weer 100% in orde.
Voorbanden verwisseld en stepkrasje van mijn zoon nagenoeg helemaal weggepoetst. Super.
Klantvriendelijk, deskundig en altijd tijd voor een praatje.