Grote onkosten aan de auto gehad. Maar er duidelijk verteld wat er gedaan en vervangen moest worden Vooral met het oog op de toekomst. Anders had het volgend jaar weer veel geld gekost.
Ik onderhoud mijn auto al jaren bij Henk Jongen. Het fijne van deze garage is dat er een leenauto beschikbaar is. Ze waarschuwen ook netjes als de reparatie meer tijd gaat kosten en ook als bepaalde onderdelen dringend vervangen moeten worden. Prima !
Al mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed.
als altijd op tijd klaar volgens afspraak. indien niet op tijd klaar omdat onderdelen nog besteld moeten worden direct een vervangende auto beschikbaar.
Super personeel met een luisterend meedenkend oor ,alles gaat in goed overleg zo dat je niet voor verassingen komt staan .We moeten van uit Deurne komen rijden vele garages voorbij maar hebben het er graag voor over zou het iedereen aanraden want vertrouwen is veel waard .
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf , goede service en kwaliteit en daarom kom ik al ruim 30 jaar bij dit bedrijf
Sinds ik hier kwam wonen in 2007, ben ik klant bij dit bedrijf en ik ben uiterst tevreden.
Mijn ervaringen met Henk Jongen zijn uitstekend. Ze bieden goede service en zijn klantvriendelijk. Bij iedere beurt krijg ik goede uitleg over wat er aan mijn auto is gedaan met de reden waarom iets gedaan is. Ik kom hier al jaren voor het jaarlijks onderhoud van mijn wagen inclusief APK. Daarnaast koop ik bij hen altijd mijn volgende auto. Ze hebben een no-nonsense instelling en zijn eerlijk en open. Ik heb volledig vertrouwen in hun expertise.
Super goed ,mee denkend goed overleg goeie service wij zijn dik tevreden .ook voor de beurt en onderhoud van de auto zijn wij al jaren zeer tevreden klanten.
Reeds lange jaren klant bij dit bedrijf Meerdere auto\'s gekocht en in onderhoud gehad Goede Service en klant gericht bedrijf Maar ik blijf zeggen; ZO JE DOET ZO JE ONTMOET!