goede service en goed advies
Prima bedrijf,goeie communicatie,goeie afspraken,duidelijk,prettig
Goed. Eventuele provlemen worden zeer snel opgelost.
Fijn en duidelijk contact, snel geholpen, goed geïnformeerd. Alles wordt snel geregeld.
altijd goede service
Perfecte service en vriendelijke mensen
Sinds ik in Helmond woon /15j./en alleen sta,heb ik nogal eens wat mankementen met mijn auto gehad! Garage Jongen,Rob en Frank \'zulke\'jongens.Stonden/staan/ altijd paraat.Een hele geruststelling als je pech hebt en altijd daar terecht kunt,ook meteen een leenauto, zodat je je werk kunt gaan verrichten. Extra dingen doen,o.a. zoals banden pompen,auto uitzuigen. Tevens bij de aankoop van een nieuwe auto goed advies. Het zijn en blijven gemoedelijke,kundige mensen. Het voorbeeld van pa volgen,dat is natuurlijk geweldig.!!! 10 is altijd te hoog,dus 9+ . Voor onderhoud,schade reparaties en aankopen. 10 voor gemoedelijkheid.
Goede service, je belt omdat je schade hebt en dezelfde dag word het nog opgelost.
fijn familiebedrijf waar ik, als klant, mezelf altijd welkom voel. wat er ook voor problemen zijn, ze worden opgelost en zijn duidelijk en open in de uitleg. altijd tijd voor een praatje :)
Geen opdringende verkooppraat klant krijgt alle tijd om rond te kijken goed handelbaar, nette afwerking.
tot nu toe goed,als er iets is je kan altijd meteen langs komen en ze doen er dan ook iets aan,en ze doen nergens moeilijk over.
Vriendelijk en behulpzaam
Goede en snelle service. Medewerkers zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Fijn dat er altijd eerst wordt gecommuniceerd voordat er voor hogere kosten aan de auto wordt gesleuteld.