Zeer goed geholpen

alles prima verlopen

fantastisch

Laaste reparatie weer vakkundig uitgevoerd en nog voor het weekend ook. Klasse jongens wat een service weer.

Helemaal top

Een super goede service. Altijd bereid om een stapje verder te doen voor je als klant. Vriendelijk personeel

Klantvriendelijk/goede service

Keurig op tijd. Goede informatie over de werkzaamheden Goed advies

Goed, vriendelijk en eerlijk geholpen.

Goed, vriendelijk en eerlijk geholpen.

Vakmanschap

Top bedrijf

komen de afspraken na.

Goede service. dik tevreden.

Uitstekende autobedrijf

Mooie auto gekocht en super geholpen door Frank!

Tevreden

GELUKKIG nog een naar de klant toe .Een persoonlijke benadering .HOUD HET ZO

Auto op leeftijd vakkundig gemaakt

Bij de jaarlijkse keuring met beurt waren wat gebreken geconstateerd. Er is netjes met ons overlegd wat er gerepareerd moet worden en wat niet per se hoeft. Alle werkzaamheden snel en vakkundig afgerond. We kunnen weer een jaar rijden. En de kosten vielen mee.

Goede Service

Goede service, behandelen je auto of het hun eigen auto is.

Wij komen hier al jarenlang. Als er een probleem is doen ze alles wat binnen hun mogelijkheden ligt om je zsm te helpen!

Superrrr om extra tijd vrij te maken voor ons tav winterbeurt

Veel aandacht voor de persoonlijke omstandigheden waardoor de winterbeurt op een ander moment kon plaats vinden. Een meedenkend en sociaal bedrijf.

Prima service, vriendelijke mensen en echte vakspecialisten

Super goed weer zoals altijd,.

Alleen maar positief

Zijn altijd correct doen niet iets wat niet hoeft en nemen de tijd dus alleen maar goede ervaringen

Gewoon goed

Duidelijke mensen leggen nog even netjes uit wat ze gedaan hebben. En hebben de tijd voor je als je wat te vragen hebt.

Staan klaar om alle problemen z.s.m op te lossen en denken uitstekend met je mee. En dit alles tegen scherpe prijzen.

Persoonlijk, eerlijk en kwaliteit

Persoonlijk, eerlijk en kwaliteit

Vriendelijk,goede info,prijs oke

Goede service. Uitleg waar kosten vandaan komen. Rekening houden met wensen klant.

altijd correct en goede en eerlijke service

wanneer k bel voor wat dan ook wordt ik altijd netjes te woord gestaan en wordt er gekeken naar een gepaste oplossing. deskundig advies en zeer hoog vakmanschap maken mij de beslissing maken om voor garage Henk Jongen te gaan

super

Gewoon super.

Een goede service en je wordt goed geholpen

Fijne garage

Ben hier vaste klant. Fijne garage.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond