geweldig
prima service, niets op aan te merken.
Goede en zeer snelle service
Eerlijk. Betrouwbaar. Klantvriendelijk. Betaalbaar.
Uitstekende garage met vriendelijk personeel.
Positief door \'t deskundig handelen en betrokken communicatie. Timing liep een beetje uit de hand mede door externe oorzaken; wellicht dat strakkere afspraken met leveranciers hierin verbetering bereikt kan worden.
Kleine reparatie en APK, dank voor de extra service...
Gewoon Top!
Uiterst correcte behandeling. Alleen is de prijs-kwaliteit verhouding een beetje zoek. Ik heb het gevoel veel meer kwaliteit te hebben mogen ontvangen dan de prijs zou doen vermoeden. Dat kan ook aan mijn ervaringen met andere garages liggen trouwens! Maar dit is meer dan service zoals het hoort en dat is ook een kwaliteit!
Onverwachte Reparatie bij mijn Apk-keuring .Zeer belangrijk voor mijn veiligheid en die van mijn passagiers. Zag en erkende het euvel niet, maar ben zeer blij dat zij in de garage het wel ontdekten. Bravo Rob.
Zeer klantvriendelijke en prettige garage met vak mensen.