Duidelijke uitleg gehad, en dat is prettig als je er zelf geen verstand van hebt. Goed geholpen en mijn auto rijd weer!
Gewoon Goed!!!
Gewoon eerlijke goede service
Topbedrijf, doen altijd hun best om de klus zo snel & goed mogelijk te klaren. Kwamen zelfs de auto thuis halen aangezien ik de auto niet gestart kreeg, dat zouden andere garages niet snel doen. Leggen alles ook goed en gedetailleerd uit.
Erg goede service!
Uitstekende service en bereidwilligheid
Super geholpen met onze Peugeot 1007. Er werd zelfs de hulp ingeroepen van een Peugeot garage ivm de zeer specialistische problemen. En de prijs? Die viel reuze mee! Super!
Klantgericht, hulpvaardig, prettig in de omgang, Men weet als klant waar men aan toe is. Deskundig en snel.
Wij als familie hebben hele goed en betrouwbare ervaringen
Behulpzaam en vriendelijke service
Geweldige service. Men heeft mij keurig geholpen ondanks dat ik na het weekeinde nogmaals terug zal moeten voor een ander verhaal probleem met de auto.
Eerlijk en betrouwbaar