altijd duidelijke uitleg over de reparatie kosten
Geweldig!
KLANTVRIENDELIJK, ZEER MEEDENKEND.
Gewoon zoals het hoort, afspraken nakomen. Toegeven dat er fouten/vergissingen gemaakt worden en die ook meteen oplossen. Geen verassingen achteraf, je weet waar je aan toe bent.
Betrouwbaar en klantvriendelijk
Vlotte service, nauwelijks wachttijden, correct en veelal direkt overleg met chef werkplaats. Geen bureacratisch gedoe. Prima service
Wij kopen meer dan 15 jaar onze auto\'s bij deze garage dus dat zegt genoeg
Worden altijd snel geholpen , en goede uitleg en klantvriendelijk .
Goede service en uitleg over de reparaties
Nieuwe matjes voor in de auto: vrijdagavond besteld, zaterdag binnen; netjes vastgemaakt, hoefde er zelf niets aan te doen.
Uitstekende service, goede auto\'s! Uitleg over reparatie en vervanging kapotte onderdelen, Ondanks drukte : vriendelijk tegen de klant.