Prachtige Citroen C3 gekocht, prima inruilprijs gekregen en zeer netjes afgeleverd met een lekkere taart als extra verrassing. No nonsense en duidelijke informatie. Goede service.
zeer goed en erg prettig
Goede service, klantvriendelijk en deskundig personeel. Duidelijke informatie en uitleg, afspraken worden nagekomen.
hetbedrijf komt de afspraken die gemaakt worden goed na, en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.
zeer deskundig personeel. Komt de afspraken na. Zeer klantvriendelijk. uitstekende kwaliteit.
Zeer goede service! Klantvriendelijk!
Goed!!
Zeer goede garage
Geweldig. Sympathiek, goede toelichting,
klantvriendelijk, voorkomend, duidelijke uitleg over gedane of te doen zaken
Zeer vriendelijk, kundig en klantgericht
Kom hier al jaren en heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Kwaliteit en service zijn gewoon goed. Niet van die gladde verkopers met mooie praatjes.
Leuke garage, gemoedelijk maar professioneel. Voor ons nog de enige garage voor onderhoud/aanschaf.