Goed, uitstekende service.
Gewoon heel goed, word keer op keer weer super geholpen. Wat wil je dus nog meer. Vooral zo doorgaan :)
Altijd zeer behulpzaam en transparant m.b.t. werkzaamheden. Al jaren tevreden klant
Prima goede service vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg wat men heeft gedaan.
perfecte service !
Altijd een goede sfeer, deskundig personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding
ik kom al een aantal jaren bij Jongen, een prettig bedrijf, fijne mensen om mee te praten en afspraken te maken. Altijd tijd voor een goede uitleg voor hetgeen uitgevoerd, kortom positieve ervaringen.
Prima service , correct en vriendelijk.
Zeer fijn ontvangst waarin je direct op je gemak bent om rustig rond te kunnen kijken. Zeer prettige en mooie showroom, Mooie occasions met duidelijke informatie. Absoluut een goede communicatie van begin tot eind, Autobedrijf Henk Jongen zal ik direct aanbevelen als er iemand opzoek is naar een auto
Goed gehandeld, reparatie correct uitgevoerd
Zeer goede en nette service. Wordt meegedacht en oplossing gericht gewerkt. Klant word netjes behandeld. Vooraf duidelijk waar je aan toe bent.
Zeer goed ,en vriendelijk
Prima!