Prima geholpen weer
Aandrijfas vervangen, auto is weer perfect.
zeer klantvriendelijk bedrijf met een heel goede prijs/kwaliteit ver houding
Prima alles goed geregeld
Prettige service denken met je mee!
Goede service ,klantvriendelijk, vakkundig bedrijf. Ben 11 jaar vaste klant en word op een goede betrouwbare manier behandeld.
Goed en betrouwbaar
Zeer goede service,vriendelijke mensen en deskundig.Beveel iedereeen aan om hier een auto te kopen.
Ik ben al bijna 20 jaar een zeer tevreden klant bij de firma Henk Jongen en zal hier nog zeker lang klant blijven.
Auto rijd weer als een zonnetje. Leen auto was ook geen enkel probleem en de eindafrekening was ook niks teveel. Conclusie: een prima garage.