Weer goed geholpen

Fantastisch

Goede service vriendelijk personeel

goede ervaring met dit bedrijf. Fijne mensen

Vriendelijk te woord gestaan , goede service en advies.

Prima service en auto !

Ik werd heel goed geholpen bij aanschaf van een occasion.

Goede grote beurt

Perfecte service met coulance op de huurauto

Vakkennis

Vriendelijke goede service

Super kwaliteit en service

Zeer goede kennis van zaken, hoge kwaliteit en service.

Eerlijk advies , afspraken nakomen, prima service

Een auto gekocht ,eerlijk over de prijzen stond netjes klaar ,denkt mee in oplossingen,en tussentijds contact wat erg leuk is . We gaan van onze aanwinst genieten.

Altijd goed

Nooit klachten.

Je wordt netjes geholpen

Ja voor zover ben ik dik tevreden goeie service een jaar bovag garantie en een volle thank benzine en niet geheel onbelangrijk ze zijn aangesloten bij bosch car service

Super goed

Afspraak goed ook altijd even Bellen bij een probleem En de meer kosten vermelden

Prettig bedrijf, no nonsens en klantgericht

Als het tegen zit, met bijvoorbeeld een kapotte accu wil je niet van je dealer horen, ow ja het is 17.59 uur. Frank gebeld, accu om 18 uur besteld. En de volgende ochtend een nieuwe accu erin. Dat is service zoals het hoort. Erg fijn. En goede koffie staat altijd voor je klaar.

Goede service !

Duidelijke en goede service

Zeer content

Zeer correcte behandeling en deskundig onderhoud en reparatie. De te betalen rekening wordt duidelijk toegelicht. M.a.w. Een uitstekende garage met dito personeel. Zelfs de koffie is van prima kwaliteit.

Snel vriendelijk en niet duur

Mijn ervaringen waren en zijn goed.

Het bedrijf staat altijd klaar om te helpen, wat het probleem ook is.

Behulpzaam, betrouwbaar, vakbekwaam.

Wat kan ik meer zeggen. Als meer dan 20 jaar onderhouden ze mijn auto's naar grote tevredenheid.

Snel geholpen door vakkundig personeel

Zeer goed geholpen

Zeer goed advies gekregen en met goede hulp een nieuwe auto aangeschaft

Alles prima geregeld

Dik tevreden

prima garage, meedenkend, social, vakkundig

auto gebracht voor apk en onderhoud, alles vakkundig en volgens afspraak gemaakt, prima service en hoge klantvriendelijkheid. Niet de goedkoopste maar zeker waar voor je geld.

Supergoede ervaring!

Bij Henk Jongen heb ik mijn APK laten doen. Men kijkt daarbij ook iets verder dan hun neus lang is en geeft aandachtspunten aan die buiten de APK vallen. Men komt over als een team met kundige, professionele mensen die de auto onderhouden voor een eerlijke prijs. Ik blijf klant! Zeer tevreden.

weer prima geholpen!

Al jarenlang een trouwe klant van Autobedrijf Henk Jongen, zowel voor onderhoud als voor vervanging. Altijd een goed gevoel over.

ZOals altijd: prima!

Goede service, vriendelijk personeel

Een garage bedrijf waar je. Van op aan kan

Geweldige service, voordat ze iets doen goed overleg telefonisch, wat de mogelijkheden zijn en de kosten. Wanneer klaar ziet de auto er van binnen weer schoon uit matten en zitting. .

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond