Goed en vakkundig geholpen. Vriendelijke en spontane bejegening.
Prima autobedrijf, hier is klant nog steeds koning. Goede service en zeer deskundig en hulpvaardig
Altijd meedenken als je met een probleem komt. Je wordt niet afgescheept. Probeert je geen dure oplossing aan te smeren.
Het blijft een goed en kundig bedrijf. Zij denken mee in oplossingen en kijken zeker naar de wensen van de klant. Je kunt ze altijd om advies vragen; zonder dat je grote rekeningen krijgt.
Staan altijd voor je klaar, met raad en daad
goede service en mijn probleem met mijn raam direct opgelost.
vriendelijk , goed geholpen ,
Snelle service
Geweldige service, bijzonder klantgericht en zonder onnodige poeha.
uitstekend
contact is altijd goed. Altijd uitleg over hoe en waarom
Koop en heb hier mijn auto\'s in onderhoud. Kom hier al vele jaren naar grote tevredenheid.
Ben al verschillende jaren vaste klant. Zeer tevreden
Goede service en erg betrouwbaar. Al jaren mijn auto hier in onderhoud en heel erg tevreden.