Altijd 100% tevreden!
Bijzonder positief
een prima en vlotte service.
Prima, men belt voor onverwachte kosten waar ik toestemming voor moet geven
goede service, prima deskundigheid.
100% vertrouwen dat deze vakmannen problemen oplossen en reparaties uitvoeren met een uitstekende service, zoals ik gewend ben.
Geweldig geholpen
goed sercice gericht positief
We hebben hier vroeger al eens eerder een auto gekocht, Dit was een Ford Sierra we hebben hier lang plezier van gehad ,we werden zowel toen als nu erg klant vriendelijk geholpen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen bij iedereen.Top
Vandaag voor een beurt geweest. Kennis kunnen maken met de nieuwe baliemedewerker. Was wel een vreemde ervaring. Maar Frans straalt het zelfde uit alsdat de rest ook doet: Klantgericht zijn en service geven metveen hoofdletter S. Een goede aanwinst voor het bedrijf. Robbie kwam ook veel relaxter over nu.
Je wordt er altijd netjes en vriendelijk geholpen. Onlangs had ik een auto die iet startte. Deze werd netjes bij mij thuis opgehaald. Twee weken later hebben ze bij de onderhoudsbeurt als service de auto gestofzuigd van binnen. Dit vond ik nog een service. Nog wel 3 tips: Tip 1: Als je de accu loshaalt van de auto, en hem vervolgens weer aansluit denk er dan aan om bij de auto\'s alle ramen eenmaal in te lezen. Zodat de \'one touch functie\' weer normaal werkt. Tip 2: Let goed op e-mails. Het duurt best lang voordat hier op gereageerd werd en soms raken mails zoek.. Tip 3: Als je haal en breng service hebt bij een autoonderhoudsplan, vind ik het persoonlijk netter / klantvriendelijker als je men thuis ophaalt met een bedrijfsauto.
Wederom goed geholpen! 👍👍
Een goed bedrijf om met auto problemen te komen. Zij zoeken gezamenlijk naar een goede oplossing voor het probleem en nemen de tijd ervoor.
Prima service, deskundig personeel. In 1 woord betrouwbaar!!
Betrouwbaar en goed bedrijf met een goede service
Goed altijd worden we netjes geholpen
Goede klandizie, eerlijke uitleg en gastvrij ontvangen