Ben al meer dan 20 jaar klant. Dat zegt wel genoeg denk ik!!! Wederom fantastisch geholpen.
eerlijk en zeer betrouwbaar,met hele goede service. en de klantvriendelijkheid is geweldig
Eerlijk, correct advies, vriendelijk en kundig.
Betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk! En Henk, bedankt voor de lekkere vlaai die we nog van je meekregen👍
goede service en er wordt geluisterd naar de klant. Je gaat niet weg voordat je weet wat er aan de hand is en er wordt ook tijd voor je vrij gemaakt om te kijken wat het probleem is.
Tot heden goed geholpen als er wat was.
nette behandeling en goede service, duidelijk afspraken
Steeds uitleg en laten zien wat er defect is. Meedenken over hoe voordelig te repareren. Iemand kwam met een rammel in de auto en werd gelijk geholpen. Die bestuurder ging ook tevreden weg. Zonder rammel en gerepareerd achterlicht.
zeer goed
Oprecht heel goed en goed opgeleid personeel en vriendelijk!
ik vind het een zeer klantvriendelijk bedrijf,met goede service.
prima professioneel en eerlijk
super