Ik heb gisteren een auto gekocht en mijn huidige auto heb ik al 9 jaar in onderhoud. Ze zijn ontzettend servicegericht. Denken met je mee en zoeken zelfs mee naar een leuke nieuwe auto. Geven advies om wel of niet voor een bepaalde auto te gaan.
Snelle en correcte behandeling
Luisteren naar de klant en geven duidelijk advies en hebben tijd voor de klant.
Goede afspraken Alles goed geregeld En goede service
Onderhoud, advies mbt aankoop en inruil, leveren van auto naar mijn wensen en eisen.
In December een nette occasion gekocht bij Henk Jongen. Tot eind mei zonder problemen fijn gereden. Nu hoorde ik dat er iets niet goed was met de remmen. We konden meteen terecht en het viel ook nog eens onder de garantie. Perfecte service een dikke plus
correct en goed behandeld reparatie goed uitgevoerd. ben zeer tevreden
Jaarlijkse keuring en kleine onderhoudsbeurt Snel weer door de keuring...
keurig en professioneel geholpen
Prima bedrijf, waar nog steeds uitstekende service bestaat
Fijn bedrijf met een goede service!
Deskundig en betrouwbaar.
Zoals we gewend zijn en blijven, service zoals het hoort en afspraak is afspraak.