nou het is eigenlijk heel simpel,goede fijne benadering echt interesse tonend,zonder opdringerig over te komen.
Goed onderhoud uitgevoerd door vakmensen. Goede communicatie. Leenauto beschikbaar.
Fantastische mensen, die 100% te vertrouwen zijn t.a.v. reparatie en advies.
Vorig jaar een auto gekocht. Prima service. Problemen zijn naar tevredenheid opgelost. Bovendien erg vriendelijk.
Tot nu toe uitstekend
zeer deskundig
Airco-check, hierbij bleek er een lek te zitten en deze is enkele weken later gemaakt. Kosten vielen iets lager uit dan van tevoren gezegd was, dus dit was voor ons mooi meegenomen.
Keurig geregeld allemaal
De eerste keer dat ik voor een auto bij Henk Jongen ern pnderhoudsbeurt heb laten uitvoeren. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk, de service en de prijs.
Goed bedrijf. Goede monteurs
klantvriendelijk goed bedrijf