Wat ik vaker schreef,geweldig hoe ze je helpen,het goede voorbeeld van hun vader evenaren. Altijd gemoedelijk blijven voor eenieder. Je bijstaan daar waar nodig. Het geeft een goed gevoel,ze zijn duidelijk,keurig.! Fijn om zo\'n bedrijf in je buurt te hebben waar je ten alle tijden van op aan kunt.!
Voor gedragen Door mijn oude garage, omdat deze ging stoppen.
Alleen maar goede ervaringen
die zijn altijd heel positief,bekwaam en eerlijke uitleg en ook ,een vakkundige behandeling van het gene wat gemaakt moet worden
Hulpvaardig, deskundig, betrouwbaar.
goede service, duidelijk wat er gedaan is
Zeer goed en vriendelijk.
heel goed
Super service!
Al vele jaren klant , wij maar ook onE kinderen ervaren fa jongen als zeer prettig om zaken mee te doen maar zeker de service en onderhoud van onze wagens is geweldig
Kundig, gastvrij en goede prijs
Wij zijn enthousiast over de aankoop van onze occasion. Hier geen snelle verkooppraatjes, maar een eerlijk advies.
1e bezoek.
Je wordt vriendelijk en meteen geholpen. Ondanks de onderbezetting van de vakantieperiode, helemaal top
prettige service. direct hulp en duidelijke afspraken
Goed en vriendelijk personeel. Snelle service