Goede service en heel klant vriendelijk
Goede Service, tot nu toe reparaties vakkundig verholpen.
Voor ik ging werken ben ik naar Henk jongen gereden zij hebben mij op mijn werk afgezet en voor ik klaar was met werken stond mijn auto weer gekeurd voor de deur. Ik heb haast niet in de gaten gehad dat mijn auto weg was daar hou ik van! Voor dat ze iets gingen maken hadden ze mij eerst even gebeld om dit te melden, dus geen onverwachte hoge koste. Service zo als het hoort!
Super vriendelijke mensen.
Erg behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd wat er is gedaan aan de auto.
super zo als altijd!
Zeer klantgericht
Apk en onder contract auto onderhoudsplan.
Zeer klant vriendelijk en bekwaam.
Goede en snelle service. Mijn auto deed niets meer ze zijn hem opkomen halen en dezelfde dag nog nagekeken en vervangen wat nodig was
Wij zijn heel tevreden met deze garage, wij kunnen iedereen aanraden naar deze garage te gaan.