Zoals altijd. Goed

Zijn altijd tevreden

eerlijk en kundig

Garage is eerlijk en kundig in hun werkzaamheden.

Service gericht

Fijn bedrijf met mooie occasions

Ik fietste showroom occasions binnen. Voelde gelijk goed. Ruime keuze in alle maten en prijsklasse. Keuze was snel gemaakt. Bordje gereserveerd erop. Vlgnde dag met mijn man gaan kijken en testrit gemaakt. Paar dagen later trotse bezitster van een supermooie occasion. Alles snel vakkundig geregeld met aantrekkelijke verzekering en paar leuke verrassingen.

Grote beurt gedaan bellen netjes Hoeveel er gedaan moet worden en wat het kostte

Super snelle service en een prima kwaliteit

Supersnelle service en goed geholpen

Super netjes en vrijblijvend

Goede uitleg vrijblijvendheid in keuze wordt niet opgedrongen.

TOP!!!

Geweldige service

Super geholpen en vriendelijke mensen

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Altijd meedenkend in oplossingen waarbij de klant centraal staat. Zeer goede vakmensen.

Duidelijk, contact voor extra kosten. Duidelijke toelichting.

Attente service

Prettige medewerkers die met een glimlach je te woord staan en ook bellen als ze iets aan de auto vinden dat gedaan zou moeten worden.

Goede betrouwbare service

Het feit dat ik al helemaal uit Den Bosch gereden kom voor de grote en kleine beurt aan de auto zegt al genoeg! Mijn auto heb ik ook hier gekocht. Het is een heel betrouwbaar bedrijf en ze geven goede service.

Prachtig bedrijf

Auto moest een beurt en gekeurd worden. Later opgehaald en het was echt nodig. Vakmensen

goede service

voor eerst mijn auto APK laten keuren. Zeer tevrede. Ze bellen je van te voren op als er iets moet vervangen worden en leggen goed uit wat de meer kosten zijn voor de vervangende onderdelen. Ze vragen dan ook als ze de onderdelen mogen vervangen.

Uitstekende service

Ben door de mensen op de best mogelijke manier behandeld,zelfs naar huis gebracht

Geweldige service

Ongekende service, meedenkend, altijd vriendelijk en bereid om naar de beste oplossing te zoeken.

Vlotte service

Goede service. Prima personeel

super goed

zeer klant vriendelijk

Zoals altijd, makkelijk contact, goede service

Alles weer top. Gezien mijn lengte een te kleine leenauto haha

Altijd korrekt geholpen en Te woord gestaan

Goede vriendelijke service!

Nadat mijn auto plotseling kapot ging op 31-12 kon ik zonder problemen een leen auto ophalen terwijl ze eigenlijk gesloten waren. Toen mijn auto niet meer gemaakt kon worden, hebben ze ook nog eens de auto die ik graag wilde gezocht voor een nette prijs. Kortom, ik ben volledig tevreden met de goede service!

Prettig

Prettig vakkundig geholpen met een klantvriendelijk tarief

Zeer prettig

Mijn ervaring was zeer prettig, er werd fijn gecommuniceerd en er hangt een fijne gemoedelijke sfeer.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond