betrouwbaar adres

weer snel geholpen.

Vertrouwd bedrijf.

Erg klantvriendelijk, denken meer je mee.

Nette niet-opdringerige verkopers

Prettig persoonlijk contact, nette auto gekocht bij dit familiebedrijf.

OK

Duidelijk, vriendelijk en tevreden.

Weer goede service, zoals bekend

Dik tevreden

geweldige service

apk keuring en kleine onderhoud gehad. .zeer goede verklaring waarom iets vervangen moet worden.

Snelle service

Goed meegedacht met het plannen van een door mij te laat doorgegeven keuring.

Erg tevreden met de goede werkzaamheden voor een nette prijs

Pas geleden banden voor laten vervangen en reparatie van een stabilisatiestang. Vantevoren wordt overlegd wat de kosten gaan worden en wat ze gaan doen. De reparatie wordt snel uitgevoerd zodat ik dezelfde dag mijn auto alweer terug had. Goed garage bedrijf.

Worden altijd zeer netjes en goed geholpen

Goede service!!

Altijd alles top geregeld en alles via de afspraken top bedrijf!

Zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen met de aankoop van een nieuwe auto

Superservice

Vriendelijk en deskundig personeel, bij het ophalen van onze auto stond er ook nog een lekkere verrassing klaar!

Super goede ervaring

Mijn ervaring met het bedrijf Henk jongen is altijd super positief als er iets is wordt het goed opgelost en altijd vriendelijk ontvangst en natuurlijk krijg je er ook altijd een bakje koffie

Geweldig snel en goed geholpen

Onze brandstofpomp ging stuk. We hadden de auto snel weer nodig om met de caravan naar een vriendenreünie te gaan. Garage Jongen heeft alles uit de kast gehaald om de auto op tijd weer klaar te hebben. Super!

Goede en fijne service

Ik liet mijn auto APK keuren. Ze hadden mijn auto snel gekeurd en op ge hoogte gehouden, er zaten wat puntjes aan en daarop zijn ze meteen gaan handelen en overlegd op hoe ik er in stond.

Professioneel bedrijf

Professionele service en altijd overleg over grotere uitgaven.

goede service

Beste betrouwbaarste garage

Alles netjes afgehandeld. Goede service en altijd vriendelijk.

Heel goed

Heel goed geholpen en perfect gemaakt

Professionele werkomgeving Helderheid vooraf over werkzaamheden en kosten Duidelijke factuur

top kwaliteit en transparantie

Eerlijke analyse en reparatie waar nodig, geen onnodige kosten

De man aan de balie is vriendelijk en vertelt duidelijk wat er aan de auto gedaan is en waarom. Daarnaast vind ik dat ze een nette prijs rekenen.

Uitstekende service

Vriendelijke service, betrouwbaar

Fijn bedrijf zowel verkoop als de werkplaats

Een topper in Helmond … door de leegloop van werkplaatsen in Helmond …. Wel op tijd bellen voor een afspraak …. Het nadeel van succes!

Hulp en ondersteuning zijn geweldig.

Wij zijn al 45 jaar klant en hebben eenmaal een uitstap gemaakt naar een dealer garage maar waren blij dat we weer terug naar het 'oude nest' konden. Waren er maar meer zulke behulpzame mensen.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond