Zeer tevreden over henkjongen

Zo als we gewend zijn heel goed.

Supper service Ik zelf lekker op vakantie en de heren van garage jongen regelen de auto

Goede service en vriendelijk en vakkundig personeel.

Altijd goede ervaringen gehad.

Zeer tevreden!

Altijd vriendelijk, kundig en coulant!

Fijne garage

Vriendelijk, persoonlijke, behulpzaam Fijne garage die de tijd neemt om alles uit te leggen en luistert naar jouw wensen

Alles volgens agspraak

Komen afspraken prima na, auto was Op de afgesproken tijd klaar en was perfect onderhouden.

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Q

altijd positief

Deze keer een 8 omdat we geen vervangend vervoer hadden terwijl wij wel het onderhoudsplan hebben bij de APK keuring.

Eerlijke en deskundige uitleg en advisering

Nooit eerder bij Henk Jongen een auto gekocht. Wat opviel is de rustige en goede / eerlijke advisering. Werd ingegaan op onze wensen zonder het idee te hebben dat er een verkooppraatje achter zit. Ook de adviezen over onderhoud enz. waren duidelijk en helpend. Dank daarvoor.

Altijd goed geholpen.

Kom er al een aantal jaren en ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid.

Vriendelijk en snel geholpen

Afspraak voor APK, vriendelijk te woord gestaan, heldere uitleg v.w.b. de constateringen en snel weer op weg. Fijne ervaring!

Prima service, zoals gewoonlijk!

Service is geweldig

Ze bellen altijd op als er meer kosten aan je auto komen. Een geweldig en zeer vakkundig bedrijf

Betrouwbaar, kundig en snel

Wederom een vakkundige service

Als er een probleem is word dat vakkundig op gelost. Prima service Vriendelijk personeel/eigenaar

Top, super tevreden

Met de beurt kwamen er extra kosten aan de auto. Dit wordt eerst netjes overlegd of men de reparatie uitgevoerd mag worden. Super service!

Wij zijn netjes en goed behandeld

prettig en vriendelijk bedrijf

klantvriendelijk en behulpzaam, alle tijd om te helpen en mee denken. fijn om daar een auto te kopen en onderhouden.

Eerlijke, fijne service

Van begin tot eind goed geholpen op alle fronten, een aanrader voor iedereen!

Supergoede service

Een zeer hele fijne garage met goede adviezen en snelle service.

Super garage met superfijn personeel.

Al jaren en jaren mijn garage,ik zou geen andere willen.

goede ervaring, goede communicatie

Garage Henk Jongen in Helmond, Had voor ons de juiste auto tegen een goede prijs. Communicatie, ontvangst en de proefrit waren snel geregeld. Extra garantie en APK keuring uitgevoerd. De koop afhandeling zonder problemen direct ter plaatse afgehandeld. Ik kan niet meer vertellen, of de auto zonder problemen blijft rijden zal de toekomst uitwijzen. Op dit moment heb ik geen reden om hieraan te twijfelen.

super

zeer goede service

Zeer correct, geen verassingen. Duidelijke afspraak.

Vakkennis aanwezig

Steeds meer merkdealers verdwijnen, deze garage is vakbekwaam en servicevriendelijk.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond