Fijn bedrijf zowel verkoop als de werkplaats

Een topper in Helmond … door de leegloop van werkplaatsen in Helmond …. Wel op tijd bellen voor een afspraak …. Het nadeel van succes!

Hulp en ondersteuning zijn geweldig.

Wij zijn al 45 jaar klant en hebben eenmaal een uitstap gemaakt naar een dealer garage maar waren blij dat we weer terug naar het 'oude nest' konden. Waren er maar meer zulke behulpzame mensen.

Goede service en duidelijke communicatie.

Goede service en evt. bijzonderheden worden tijdig doorgegeven.

Fijne service!

Fijne service bij dit bedrijf! Geen gedoe en zeer vriendelijk en professioneel personeel.

always professional and helpful

Very nice place, no hidden costs, always try to facilitate your needs

Zeer goed professionele bedrijf

Correct en nette bedrijf

Zeer tevreden met ontvangst, hulp, advies en afhandeling.

Hier kom ik graag terug

Dit is de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik mijn auto daar in onderhoud heb gegeven. Fijne medewerkers die je duidelijk en vriendelijk te woord staan. Afspraak wordt goed nagekomen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga zo door.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk met goede uitleg geholpen

Gewoon alles goed personeel service en frank en robby hebben er een goede fijne garage van gemaakt

Je voeld je altijd welkom sta je met pech helpen ze je

Top, tevreden

Ik ben echt tevreden met de service en uitleg/overleg over m’n autoreperatie en keuring. Toppers!

Kan niet beter.

Staan altijd klaar. niets is te veel.

Ik ben heel vriendelijk en fijn geholpen met het kopen van een auto. Ik had mijn zinnen al op een bepaalde auto gezet, proefrit gemaakt en de volgende dag kon ik hem al ophalen. Super lieve mensen, geen gehaast hebben alle tijd voor je. In een woord TOP!!!

Goed geholpen.

Eerste auto gekocht. Duidelijk en snel. Alles netjes geregeld en afgeleverd

Topservice voor onze Mini

Onze Mini is hier APK-gekeurd en heeft een beurt gehad. Alles snel en netjes geregeld. Dankzij hun onderhoudsplan voorkom je hoge kosten in één keer - superhandig en transparant. Aanrader voor wie z'n auto goed en betaalbaar wil onderhouden.

Fijn bedrijf met deskundig personeel

Fijn bedrijf met deskundig personeel

Alles goed geregeld

Goede service bellen over kosten alles goed geregeld

Zoals altijd perfect.

Hele mooie auto voor een hele goede prijs.

Vriendelijk en correct geholpen

Goed, vriendelijk en correct geholpen bij mijn keuze voor een andere auto.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Als je vragen hebt omtrend de auto duidelijke tekst en uitleg snel alles afgehandeld

Snelle, efficiënte aanpak

Prettige, doelmatige en directe communicatie en adviezen voor na de beurt

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Altijd transparant en betrouwbaar

Als ik mijn auto naar Henk Jongen breng, weet ik dat ik nooit zomaar voor een verrassing sta. Ze bellen altijd netjes om te vertellen wat de bevindingen zijn, en wat het zou kosten om te verhelpen. Ze laten ook zien wat ze hebben gedaan in een gedetailleerd overzicht (soms zelfs met demo van de vervangen onderdelen). Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. En altijd vriendelijk. Een heel fijn bedrijf.

Goede klant vriendelijkheid en service

Betrouwbaar en goede service

Inmiddels al een aantal jaren klant bij Henk Jongen voor onderhoud aan mijn Opel Astra Sports Tourer. Ze bellen je altijd netjes bij reparatiepunten vanwege de APK of onderhoudsbeurt, leggen uit wat nodig is, waarom en vertellen wat de mogelijkheden cq kosten zijn. Kosten zijn netjes en gespecificeerd. En ze geven ook advies over aandachtspunten in de toekomst om rekening mee te houden. Al met al een garage waar ik met vertrouwen mijn auto naar toe breng.

Kanaaldijk ZW 7

5706LD Helmond