Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews komt een consequent positieve indruk van de dienstverlening naar voren. Klanten benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Een paar opmerkingen wijzen op verbeterpunten bij afhandeling van problemen en follow-up, maar over het algemeen is de tevredenheid hoog. Het team wordt gezien als betrouwbaar en toegewijd aan kwaliteitswerk.
Ik viel binnen om een APK afspraak te maken. Door een uitvaller was er ruimte in hun planning. Even gewacht en de APK was geregeld. TOPPERS !
15 August 2026
Boekelo
Prettig, snel en vakkundig.
20 June 2026
Marnix
Enschede
Ik kom al jaren bij Peter en zijn team. Altijd vriendelijk en altijd een top service. Ga zo door !
4 April 2026
Boekelo
Auto is voor APK en groot onderhoud geweest. Prima geholpen, duidelijke communicatie en de auto was weer op de afgesproken tijd klaar.
1 April 2026
Edwin
Enschede
Bij Broeksema ben je geen nummer maar een echte klant die ze begrijpen. Geen verkooppraatjes maar een warm advies. Aanrader!
22 November 2025
Albert
4 October 2025
Gerry
Enschede
Vriendelijk en.kundig personeel. Kom er al vele jaren mer grote tevredenheid
28 September 2025
Trudy
Enschede
Ik kom al meerdere jaren bij Peter Broeksema. Mijn auto krijgt goed onderhoud jaarlijks gecombineerd met APK. Als er wat is ( ik heb een iets oudere auto ) dan wordt er meegedacht. Het hoeft niet altijd duur te zijn. Peter denkt altijd mee ! Ben dan ook zeer tevreden met de jarenlange service van mijn garage. Ga vooral zo door.
3 September 2025
Boekelo
Prima bedrijf, ze mogen wa graag proaten, vooral die Wim ;p
3 September 2025
Ralf
Enschede
Op 21 juli is onze auto hier gerepareerd vanwege een probleem met het stuurslot. Dit werd verholpen door een zekering te vervangen. Eenmaal thuis deed de auto het weer, maar de radio bleek niet meer te werken — waarschijnlijk een verkeerde zekering geraakt. Gebeld met het bedrijf: we moesten de auto opnieuw langsbrengen. Omdat we al een afspraak hadden staan op 26 augustus voor de APK, besloten we het even te laten. Echter, een dag later stond de auto met een lege accu. De radio bleek continu aan te blijven staan — en kon ook niet worden uitgezet — door een fout in hun eerdere reparatie. De enige oplossing volgens hen: bel de ANWB maar. Kosten: €149. Geen excuses, geen vergoeding. Vandaag (26 augustus) APK laten doen: drie mankementen, kosten €380. Voor de radio konden ze niets doen, “ga maar naar de Skoda-dealer.” Alles wordt afgewimpeld met “momentopname” en “garantie tot aan de deur.” Door fouten van dit bedrijf zitten we nu met extra kosten waar ze geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen. In 12 maanden tijd heeft de auto ons al €780 gekost, en nu komt daar nog bijna €400 bovenop. Mijn advies: breng je auto hier niet heen. Ze maken fouten, maar lossen niets op. Je draait zelf op voor de kosten.
Beveelt niet aan
26 August 2025
Mark
Enschede
Vanuit het buitenland geregeld dat de heren thuis mijn schoonmoeder zouden helpen met het starten van de auto. Daarna is ze achter hen aan gereden en is de accu vervangen. Ze kwamen hun woord volledig na. Als ik nog een keer wat heb, dan zal ik zeker hen weer bellen!!!!
25 June 2025
Han
Sardinië :-)
Ontdekte dat het achterlampje van de auto niet werkte. Gebeld of ik langs zou kunnen komen. Dat kon meteen en na een kwartiertje kon ik weer met een gerust hart verder. Voor tegenwoordige begrippen met moeizaam afspraken plannen een hele goede service!
2 June 2025
Willy
Enschede
Zoals boven in kader verwoord
4 May 2025
Jaap
Enschede
Ad-hoc een auto gevonden bij Broeksema, meteen gebeld en eerlijk en prettig te woord gestaan. Na een proefrit en een goed gesprek en dito gevoel besloten de auto te kopen. Keurig netjes afgehandeld, mooie auto zonder onverwachte issues, gewoon erg netjes zoals je mag verwachten (en meer...) en alles goed geregeld qua garantie (bovag en pech-hulp service. Aanrader!
22 March 2025
Dennis Lammertsma
Hillegom
Kom nu 8 jaren bij Broeksema. Fijn mensen die goed werk verrichten. Eerlijke kosten en goed advies.
17 March 2025
Roel
Enschede
snelle afspraak, alles goed geregeld
14 March 2025
Henk
Enschede
Dit is een autobedrijf/garage naar mijn hart. Altijd erg klantvriendelijk en ze staan altijd voor je klaar om je z.s.m. te helpen.
22 December 2024
Edwin
Enschede
Ik kom al jaren bij Peter en zijn team. Nog nooit een negatieve ervaring gehad. Tevens een mooi wisselende voorraad gebruikte occasions. 10 punten !
7 September 2024
Uitstekende service
16 June 2024
Gerrit
Enschede
Voor het eerst geweest . Duidelijk , transparant en vriendelijk personeel ..
28 April 2024
Raimond
Goed.
25 April 2024
Gerry
Enschede
Zoals de titel al zegt. Snel en niet duur.
19 April 2024
Sandra