4 sterren: goede service, goed behandeld
Op zoek naar een (gebruikte) camper en perfecte service? Dan moet je zeker eens langs gaan bij de Jong Campers in Hattem. Een aanrader. Bij onze zoektocht naar een (gebruikte) camper, kwamen wij eind juli 2014 bij de Jong campers terecht. Buiten stond een camper die direct onze interesse had. Na een duidelijk en prettig gesprek met Andre besloten wij de camper te kopen. Samen met Andre werd een lijst samengesteld met punten, welke in onze ogen nog wel hersteld en/of verbeterd moesten worden. De camper kochten wij met drie maanden BOVAG-garantie. Op 1 augustus werd de camper afgeleverd, waarbij alle punten keurig waren hersteld of verbeterd. Sterker nog, er werd ongevraagd een gordijn gemaakt en geplaatst tussen cabine en woongedeelte, kosteloos!! Een goed voorbeeld van betrokkenheid bij je werk en de klant! Ook een aantal kleine reparaties die tijdens de garantieperiode naar voren kwamen, werden op uitstekende wijze uitgevoerd. Ook een compliment voor de medewerkers van S&S cars uit Hattem die twee technische problemen verhielpen, klasse!! Tot slot, toen rondom het einde van de garantieperiode een raamzwengel afbrak en er met de Jong campers contact werd opgenomen, ontvingen wij binnen enkele weken - eveneens kosteloos - een nieuw exemplaar. Als klant hebben wij de aankoop van onze camper en de service die wij kregen als bijzonder goed en klantvriendelijk ervaren.