Fijne dealer
Wij kochten hier onze 1e caravan. We kwamen kijken voor een 2e hands die ze hadden staan die ons wel pastte, maar zijn uiteindelijk overstag gegaan voor een nieuwe Dethleffs.
Uit negatieve reviews lees ik dat mensen klagen dat ze niet te woord gestaan werden, of moesten wachten. Het is zeker zo dat dit geen zaak is met opdringerige verkopers die je bespringen met jerrycans koffie. Het kan ook met de personele bezetting te maken hebben toen wij er waren.
Al met al vind ik dat juist wel prettig, en toen we vragen hadden, werden we goed geholpen en kwamen er ook bruikbare antwoorden. Koop gesloten met voortent en mover, en de Jong zorgde ervoor dat we ook alles hadden wat nodig was, bv. voor de voortent. Caravan stond op de afgesproken tijd keurig klaar om afgehaald te worden, en we hebben ter plekke nog een uitgebreide instructie gehad.
Dit alles op een manier die wij als zeer prettig ervaarden. Wij spraken met André de Jong, 'de grote baas', die zonde pretenties of veel poeha ons gewoon goed hielp.
Helemaal perfect was het niet, omdat in de tijd tussen de verkoop en het afhalen, Dhr. De Jong op vakantie was, en daarom vragen bleven liggen. Uiteindelijk zijn ze wel allemaal beantwoord en grosso modo was klant zijn/ een caravan kopen bij De Jong voor ons gewoon een prettige en geslaagde ervaring.
Wij hadden al veel zelf geregeld, maar het is ook wel fijn dat ze ook een grote winkel hebben waar je alles wat je nodig kunt hebben bij je nieuwe huisje, tegen marktconforme prijzen, kunt kopen.