zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slechte ervaring met dit bedrijf

zeer slecht, onaanvaardbaar

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze derde caravan gekocht.\r\nHoop geld voor de aflevering betaald. Blijkt er toch dingen niet goed gemonteerd. Klacht ingestuurd niets meer gehoord. Nooit eerder deze ervaring. Jammer

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reeds lang klant bij de Jong.\r\nService verlening blijft rommelig maar is de afgelopen tijd wel verbeterd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In maart een gebruikte camper gekocht, de verkoper nam alle tijd voor ons. Hebben ons even onder druk gevoeld en als hinderlijk ervaren door n medeverkoper die aangaf nog een geïnteresseerde koper voor de camper te hebben en met deze mensen bij de camper bleef staan! Koopovereenkomst komt een beetje knullig over, standaard Bovag formulier zonder stempel bedrijf. Ook bankrekeningnummer wordt met de hand op dit formulier geschreven. In deze tijd verwacht je een proffesionale factuur met duidelijke vermelding van aanbetaling en bankgegevens.\r\nMoet zeggen alles is prima verlopen.\r\nDe aflevering is prima verlopen met duidelijke uitleg.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duur maar betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2013 een camper gehuurd bij De Jong;beviel prima.\r\nKregen tijdens onze tocht te maken met wat kleine mankementen, die met de deskundige hulp van het technocentrum telefonisch soepel werden verholpen.\r\nNog datzelfde jaar een camper gekocht; goede deal prijs kwaliteit prima in orde. Prettig contact.\r\nIn 2016 camper ingeruild voor een nieuwe; wederom alleen maar positieve ervaringen met de medewerkers van De Jong.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar aanleiding van een vochtigheidscontrole m.b.t. de camper kregen we op onze vragen duidelijke info. Men neemt de tijd en dat werkt uiterst prettig. Deze klantgerichtheid constateren we ook aan de balie en de shop. we komen terug.
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijk en correct geholpen niets op aan te merken !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf op de vele door mij gestelde vragen per email werd steeds vriendelijk en vlot gereageerd. Voor een kleine storing na aflevering kon ik direct terecht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, behulpzaam bij bemiddeling, duidelijke instructie.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en tevreden klant.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen maar soms ook een mindere ervaring.\r\nDit heeft te maken met deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bij De Jong geweest voor de aanschaf van een nieuwe vouwwagen. Ze hebben ons goed voorzien van informatie, zonder opdringerig te doen. Ze luisterden goed naar onze wensen en daardoor konden wij een goede keuze maken voor een nieuwe vouwwagen. De vouwwagen is inmiddels binnen en wij kijken met plezier uit naar onze eerste vakantie erin.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 18 jaar ervaring. Eerst met caravans, nu met campers.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf goede monteurs\r\nVerkoopafdeling belt nooit terug ,after seales is slecht ,bestellingen worden niet doorgegeven terwijl er al wel voor betaald is.\r\nHeel jammer voor z\' n mooi bedrijf.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe caravan/camper

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Warme douche met supershampoo en bubbels voor Technocentrum de Jong.\r\nVrijdagmiddag 16uur, we hebben een probleem met de trede van onze \'nieuwe\' camper. Trede wil niet naar buiten komen. Aangeklopt bij technici van de Jong en wat er dan gebeurt grenst aan het ongelofelijke. Met 2 man weten ze binnen half uur de storing (schakelfoutje) op te sporen en te herstellen. Zelf beschouwden ze het als een \'oefenlesje in camperelektronica\' en ze rekenden niets voor hun vakmanschap. Het mooiste vond ik dat ze hun collega\'s die de installatie hadden aangelegd,niet afvielen en in hun waarde lieten. Echt klasse, Dus fijne warme douche(warm bad mag ook) voor de technici van de Jong, douche met lekkere shampoo en bubbels na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn blij dat we onze mooie hymer camper bij De Jong hebben gekocht, wat een ontzettende goede service geven ze daar!

Beeklaan 24 a

2191 AB Hillegom / de zilk