goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundig,en vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en geadviseerd. Klasse!

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een mooi bedrijf ik heb mij 5 de nieuwe camper gekocht om dat ik goed wordt behandelt door harry de jong hij neemt er de tijd voor het wordt nu een burstner camper ixeo time edition 30 it 726 g

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had op15-09-2016 nieuwe camper Hymer aangeschaft,\r\nalles wat stuk kon gaan ging stuk, na eerste klacht hadden ze geen tijd te druk duurde bijna drie maanden voordat ik terecht kon. Inmiddels zijn de klachten na vele bezoeken verholpen in Januari 2018 hoop ik. Kan pas constateren als wij er weer op uittrekken. Ben drie maal vervroegt van vakantie terug gekomen, is feitelijk Hymer schuld dat er zoveel dingen afgeleverd worden met zoveel problemen Navigatie moterarco, Boiler verwarming, Fiat problemen versnellingsbak enz. Voorheen zou ik iemand aanbevelen een Camper te kopen bij De Jong nu niet meer> !0 jaar geleden wel bij aanschaf Caravan. Vandaar dat ik een Camper bij de Jong gekocht had.\r\nMen moet eens proberen na verkoop klachten snel op te lossen en klachten correct af te handelen. Dan was mijn beoordeling Positief geweest
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn camper ramen sloten niet goed. Maar helaas de dealer bestaat niet meer en buiten de garantie ,dus in overleg met de fabrikant moest ik naar fa. de jong in Hillegom na drie weken camper klaar ik heen, zal mij benieuwen wat ze hebben gedaan? nou niet te geloven alle ramen met omlijsting vernieuwd! op mijn vraag hoe dit kan u bent niet de oorspronkelijke verkoper was het antwoord de klant mag nooit de dupe worden en Hobby staat voor goede service.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf camper gehuurd bij de jong in de zilk. camper zat vol met deuken en krassen, voorstoelen kapot met gaten, zeer vies matras met veel vlekken!!!! geklaagd, ons gevraagde 200,00 euro retour gekregen. achteraf nog veel te veel betaald voor hetgeen wat je meekreeg. wanneer je huurt van een gespecialiseerd bedrijf verwacht je niet zo iets slechts mee te krijgen. wij huren nooit meer bij de jong in de zilk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na kenbaar te hebben gemaakt zeer ontevreden te zijn over de wijze waarop de financiële afwikkeling van het onderhoud heeft plaatsgevonden door Kampeercentrum de Jong ben ik gebeld en zijn welgemeende excuses aangeboden en is er naar tevredenheid een financiële oplossing aangedragen. Ik ben over de \"aftersales\" van De Jong zeker te spreken en tevreden.
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb hier mijn vouwwagen jamet panorama gekocht.\r\nik ben erg tevreden met de hoe de aankoop is gegaan.\r\ner was een kleine beschadiging aan de verlichting kabel van de vouwwagen en dit is meteen goed opgepakt en opgelost door de verkoper.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor onderhoud de vouwwagen gebracht bij De Jong, tussentijds de werkzaamheden en prijs afgesproken. Bij het ophalen van de vouwwagen werd ik geconfronteerd met een prijs die 200 Euro hoger was dan afgesproken. Werd onverschillig en nonchalant op gereageerd, zal wel de prijs zonder btw zijn geweest. Dit mag naar particulieren helemaal niet. Het was stikken of slikken volgens de verkoper. Super slecht en zeer klantonvriendelijk! !! Let dus goed op dat je hier niet wordt opgelicht!!!!
  • Reden bezoek Onderhoud

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet zo goed, caravan gehuurd en bij terugkomst werd gezegd dat wij een ruit kapot gemaakt hadden en volgens ons was deze al defect.\r\nMaar we waren er al voor gewaarschuwd door andere mensen. Dus ons advies laat dit bedrijf links liggen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekend bedrijf met gedreven personeel. Wij hebben hier afgelopen week onze caravan gekocht en zijn hierbij geholpen door Bernand ( goede verkoper die weet waar hij over praat) daarnaast kan er veel in overleg geregeld worden. Naast de caravan nog een nieuwe voortent uitgezocht en ook hierbij weer ontzettend fijn geholpen. Ze geven je ( ondanks dat het heel druk is) met veel geduld de juiste uitleg. Kortom top zaak!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een goed gesprek met Harry de Jong betreft de gerezen problemen over het volgens mij teveel betaalde voor een koplamp ga ik na creditering wat inmiddels is gebeurt een andere beoordeling geven over Kampeercentrum de Jong, hopelijk hebben we hier beide van geleerd. met dank aan het vlotte optreden van Harry de Jong.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No-nonsense, soms zijn ze wat druk, komen afspraken na, wel ingericht op de oudere klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag geweest zijwand en een stok gekocht met 21% korting. Thuis gekomen opgezet en tot onze verbazing hadden we verkeerd gemeten. Dinsdag terug gegaan met de spullen. We mochten het omruilen voor de grotere maat en kregen er ook weer de korting op. Dat is wat je noemd nog eens goede service. SUPER

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In contact gekomen via de beurs in Dusseldorf.\r\nPrima bedrijf met fijne mensen.\r\n2x een nieuwe camper gekocht ( 1x n.a.v. ongeluk)\r\n\r\nklein minpuntje was het vergeten van de winterbanden ruil ( wel goed afgesproken met de verkoper, Harry zelf, maar stonden niet klaar. Nu moeten wij ze zelf op komen halen vanuit Apeldoorn !!??\r\n Beetje slordig maar het bljft een goed bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een vouwwagen gekocht en later een caravan. Nu veel in de winkel geweest. Zeer deskundig. Altijd prima tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn erg tevreden over de verkoper van onze caravan er zijn echter ook een paar medewerkers die er volgens ons de kantjes van aflopen en in jet geheel niet geïnteresseerd zijn in wat de klant wil. Vandaar de gemiddelde score.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe caravan gekocht.\r\nBij aflevering bleek dat onze mover niet onder de nieuwe caravan paste, dit had de verkoper kunnen weten. Verder is de caravan geleverd met een fietsenrek op de distel, dit gaf een kogeldruk van ca. 120 kg wat niet kan. Het ook bekend kunnen zijn.\r\nPlaatsen rek voor reservewiel zou binnen 1 week gebeuren, loopt uit doordat het rek niet in voorraad bleek te zijn, een telefoontje hierover was prettig geweest.\r\nVoor de rest is allees goed verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een aantal keren kampeerartikelen in de winkel gekocht ,goede prijs kwaliteitverhouding. Ook hebben we een paar keer een caravan gehuurd ,de uitgifte en inname was goed georganiseerd.\r\nVoor ons is De Jong een fijn bedrijf met deskundige en heel klantvriendelijke medewerkers. Als we de caravan meekrijgen gaan we altijd met een gerust hart rijden ,we weten dat alles goed is gecontroleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij de Jong, en word er altijd goed geholpen

Beeklaan 24 a

2191 AB Hillegom / de zilk