Geweldige service

De stokken van de nieuwe voortent gaven bij het in elkaar zetten zo veel problemen dat we er niet uit kwamen. We mochten langs komen en hebben met een van de medewerkers de stokken in elkaar gezet. Het was een hele opluchting ,de Jong heeft ons fantastisch geholpen ,heel veel dank.

Prettige en klantvriendelijke ontvangst en afhandeling

Goede informatie op de website bracht ons naar de winkel. Daar konden wij verder rondkijken en uiteindelijk in alle rust een beslissing nemen.

Heb bij de Jong kampeer en recreatie mijn huidige camper gekocht. Kreeg een mooie inruilprijs voor onze oude camper. Goede afspraken gemaakt wat betreft garantie en service. Voor de uitleg over het gebruik van de nieuwe camper is ruim de tijd genomen. Ben over het algemeen zeer tevreden over het hele proces van verkoop en inkoop

Prettig zaken doen

Het is prettig zaken doen met de Jong en we zijn dan ook op een mooie deal uitgekomen. Uitleg over de camper is goed en de levering was in orde.

Een klantvriendelijk bedrijf met sympathiek personeel

We hebben een buscamper gehuurd naar grote tevredenheid. Technisch goed in orde en keurig schoon bij aflevering. En een zeer uitgebreide uitleg van de werking van de vele systemen bij het ophalen van de camper. Verbeterpunten zijn de volgende : 1) De vaste kosten ad 175 euro zijn erg hoog, zeker als je maar een week huurt. 2) De fietsdrager op de trekhaak was niet handig, omdat je daarmee de achterdeuren niet kan openen, als de fietsen er op staan. Daar zijn betere systemen voor. Ofwel op de deur ofwel onderaan het chassis met een scharnier-balk. Als je bij het wegrijden de gaskraan dicht wil doen, is dat nogal een klus. Ook omdat er onder het bed de nodige spullen opgeslagen liggen, waardoor binnendoor bij de gaskraan komen, ook lastig is.

Klantvriendelijke, behulpzaam en goede services.

Tot nu toe huurden we ieder jaar een caravan. Nooit problemen mee gehad. De laatste keer dat ze deze terug brachten hebben we een occasion gekocht. Geen probleem bij de aflevering.

Mijn ervaring voldoet aan de verwachtingen. Interne communicatie kan beter.

Het scheelt dat wij al veel ervaring hebben met het gebruik van een caravan, dus dan is het al gauw goed. Ik heb wel twee opmerkingen. 1. Toen wij de oude caravan kwamen inleveren reageerde de dame bij de receptie van de werkplaats heel verbaasd. Zo van "Wat kom je doen"? Nou, de caravan inleveren! Deze afspraak was immers gemaakt met de collega die ons de caravan verkocht heeft. Dus intern is er kennelijk geen communicatie geweest tussen afdeling verkoop en de werkplaats. 2. Er mag wel wat meer 'werk' gemaakt worden van de aflevering van een caravan. Het is niet niks voor een klant, een hoogtepunt. Zo vaak komt dat niet voor bij de klant. Iets waar hij naar uit kijkt, zich op verheugt. Het is dan een tegenvaller hoe dat dan gaat. Het bijna zo van "Hier heb je de sleutel en veel plezier ermee!" Je zou het zo anders kunnen doen, er wat speciaals van maken. Een bloemetje, fles wijn, een grote strik er omheen. Zoiets. Wees creatief! Dit zijn mijn suggesties voor verbeterpunten.

Goed geregeld !

Op elk punt alles fijn geregeld, sympathiek personeel ! Caravan in prima staat .

Dankzij De Jong een topvakantie.

Kleine Eriba Touring gehuurd. Prima nette caravan. Helemaal compleet en super schoon. Communicatie vooraf ook dik in orde. Aflevering prima en vlot. Gebrek bij aflevering (scheur in het doek van het hefdak) netjes opgelost. Bij aflevering miste een deel van de voortent hetgeen niet werd opgemerkt door degene die de caravan bij het inleveren controleerde. We hebben de vergeten delen (uiteraard) later nog afgeleverd. Succes met de enquete en groeten! PS: ik hoop dat jullie deze kleinste Eriba (Touring 320, zonder toilet) in het huurassortiment houden want jullie zijn de enige in Nederland die dit caravannetje (in nieuwstaat) verhuren.

Alles prima geregeld

Prettige afhandeling van inruil oude caravan en aankoop nieuwe caravan.

Meer dan uitstekend!

Vanochtend door de oprichter/mede-eigenaar Harry de Jong ontvangen en een zeer goede ervaring opgedaan. Harry nam ruimschoots de tijd voor al onze vragen, alhoewel duidelijk was dat wij nog in de orientatie fase zitten. Geen vraag blijft onbeantwoord en het is duidelijk dat Harry al 25 of 30 jaar in het vak zit. Soms moet je hem zelfs afremmen in zijn enthousiasme. Wij zijn nog niet direct tot een koop overgegaan, maar zijn zeker geholpen in het denkproces om duidelijk te krijgen wat nu precies bij onze behoeftes aansluit. Want de markt loopt over van de mogelijkheden. Kortom, fijn gevoel aan overgehouden en een aanrader/vakman,

Het kopen van onze nieuwe Fendt caravan.

Keurig ontvangen, goed advies en uitleg bij het kopen van nieuwe Fendt caravan 2020. Er werden een aantal goede opties aangedragen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en deskundig, sterke prijsstelling. Antwoord zeer snel op vragen per email.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, netjes, geen opmerkingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig geholpen, zowel bij de aankoop als de aflevering van onze camper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu voor de 2e keer een camper gehuurd bij De Jong. Ik ben zeer tevreden over servicegerichtheid, deskundigheid van de medewerkers en de kwaliteit van de gehuurde camper.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen met de Jong is gewoon goed te noemen.\r\nZijn flexibel en komen hun afspraken na en anders zoeken ze naar een aanvaardbare oplossing.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Telefonisch contact gehad over een defect aan onze koelkast tijdens onze vakantie in scandinavië. \r\nHeel vriendelijk en klantgericht geholpen!\r\n\r\nBedankt voor jullie hulp.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrokken en deskundige medewerkers. Ook de camper die wij gehuurd hebben was perfect in orde. Onderweg werden we 2x geconfronteerd met onze onhandigheid en 2x perfect telefonisch geholpen door het technocenter (Ferry).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.\r\nDuidelijke uitleg bij de aflevering van de nieuwe caravan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Ter zake. Goede instructie gekregen bij het ophalen van de auto. Prettige afhandeling van problemen die we onderweg tegen zijn gekomen.\r\nAlleen lastig dat de helpdesk in het weekend niet bereikbaar was.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot mijn grote verbazing werd ik vandaag gebeld over de banden. Men vond het zeer vervelend dat dit gebeurd was, juist omdat het bedrijf hier erg goed op let. De nieuwe banden worden betaald. Ik moet zeggen dat ik het een erg goede service vind. Al eerder heb ik bij de Jong een caravan gekocht en het was altijd prima. Deze service bevestigt maar weer dat de Jong een prima bedrijf is. Hartelijk dank Sjon.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het materiaal is echt perfect. Schoon, goed uitgerust, uitgebreide uitleg. De uitstraling van het personeel bij de balie en de toon van degene die de check deed bij terugkomst was kortaf en klantonvriendelijk. Daarnaast bent u duurder. Wij hebben ook bij andere bedrijven gehuurd en vonden de behandeling daar prettiger.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 6 jaar positief!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn niet tevreden over jullie bedrijf.\r\nVerkeerde inlichting over het gebruik/aanmelding van de navigatie. \r\nPersoneel absoluut niet klantvriendelijk, reageren bij vragen erg kort/chagarijnig.\r\nEn wat betreft de camper zijn we ook niet tevreden, binnen 2 weken al 4 keer bij de garage gestaan met een defecte camper.\r\n

Beeklaan 24 a

2191 AB Hillegom / de zilk