Een fantastische uitleg en een recente camper om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten!

• Showroom

Wij vonden het erg spannend onze eerste camper kopen

Wij keken erg uit naar de oplevering ,er zou uitgelegd worden hoe alles werkt. Bij aankomst was er niemand ingepland om de oplevering te doen moest nog opgetrommeld worden. De uitleg vond ik achteraf erg pover niet alles werd uitgelegd. Ook we er geen camper uitleg,beschrijving boekje aanwezig ( deze wel aangevraagd maar nog niet ontvangen )

Goed geholpen

Prima geholpen met onze aankoop

Heel goed

Goede service. Mooie caravan. Snelle afhandeling aan het einde van de huurperiode.

Heerlijk genoten

Voor het eerst een bus camper gehuurd Prachtig ervaring omdat je alles bij je heb ruimte in overvloed Schoon, compact mooi interieur Deze camper was heerlijk om mee te rijden en te plaatsen op campings of supermarkt We hebben het prima na ons zin gehad veel gezien

• Showroom N.v.t.

Uitstekend geholpen

Van begin tot eind uitstekend geholpen bij onze eerste ervaring met het huren van een camper. Zeer professioneel en aardig personeel.

Prettig en deskundig geholpen

Laten je rustig rondkijken, niet opdringerig

Super goed geholoen

Vriendelijke mensen En zeker de uitleg over onze camper toen we hem op kwamen halen was top

Deskundig en vertrouwenwekkend

Wij zijn prima geholpen door de Firma de Jong bij het huren van een camper. Goede uitleg van het voertuig, dat in zeer goede staat was. We hebben mede daardoor een fijne vakantie gehad. De uitgifte van de camper op de dag van vertrek was wel erg laat. Pas om kwart voor vijf reden wij weg uit Hillegom. Het zou fijn zijn om te zorgen dat huurders eerder over hun voertuig kunnen beschikken!

Uitermate servicegericht personeel

Maandag 29/6/2020 waren wij in uw zaak. Wij zaten om hoog vanwege pech met onze fietsendrager. Wij moesten na een vakantie naar huis en hadden een probleem. Lang verhaal, korte tekst: al uw personeel maar met name een vriendelijke medewerker heeft ons fantastisch geholpen ! In deze tijd hoor je vaak andere geluiden. Uw zaak weet nog wat ouderwetse service, inleving met de klanten betekent. Wij zijn vertrokken met een mooie fietsendrager. Nogmaals lof voor deze man. Wij zullen uw bedrijf, waar mogelijk, zeer positief uitdragen.

• Showroom N.v.t.

Goede technische ondersteuning, maar een groot gebrek aan interne communicatie.

Goede informatie bij de aankoop en ook goede uitleg bij de aflevering. Maar...... Afspraken die tijdens de verkoop en tussenbezoeken worden gemaakt, blijken niet te worden genoteerd. Bij de aflevering komt dit naar voren, waardoor er problemen ontstaan voor de planner en daardoor ook voor ons.

Mooie caravan, mindere communicatie

Koop was snel gesloten. Goede inruilprijs. Sommige dingen waren zeker prima, maar mails bleven lang niet beantwoord, vragen werden niet doorgegeven. Bij ophalen was alles prima in orde. Als je dit soort kleine dingen aanpast, krijgt de klant een blijer gevoel. Je koopt geen pak melk. De caravan was uiteindelijk duurder dan mijn auto, dus geen kattenpis. De tip om de caravan zelf te verkopen was weer een goede. Dat heeft mij weer een leuk extra "inruilbedrag" opgeleverd. Al met al positief.

• Showroom

Techno center heeft ons perfect geholpen

1 dag voor de vakantie , camper was al vol geladen , is de garage deur eruit gevlogen , allebei de scharnieren stuk. Wat een geluk hebben wij gehad dat Dick van het techno center er 2 had liggen . Nieuwe scharnieren er in gezet en probleem opgelost .

Uiteindelijk super!

De zaterdag voor het pinksterweekend een voortent van Isabella gekocht. De knoop doorgehakt omdat de verkoper beweerde dat de tent ruim voor het pinksterweekend geleverd zou zijn. Dit bleek dus niet het geval. Na heen en weer gebel zou de tent “ergens” op vrijdag dus kan ook ‘s-middags zijn, bij de Jong geleverd worden. Onze vertrekdag. De dame aan de telefoon (donderdag) had het idee om Isabella te vragen de tent die dag op de camping in Zeeland af te laten leveren. Goed meegedacht. Uiteindelijk is de tent om 11:30 die vrijdag op de camping afgeleverd. Super service! (Ook van Isabella!)

Nieuwe Camper

Na een vervelende start met onze nieuwe Camper in 2019. Zijn alle problemen die wij hadden kosteloos opgelost. Zelfs de eerste vochtmeting was voor rekening de Jong. Ook wil ik even het bedrijf Joren waar de Campers van de Jong worden gekeurd en evt. nieuwe Campers een 0 beurt krijgen onder aandacht brengen. Die verdienen ook een dikke voldoende met hun service en kunde.

• Showroom

Een bedrijf met zeer goede service

Wij hadden een nieuwe voortent gekocht die we al een paar dagen gebruikt hadden, maar hierbij werd de verkeerde aanbouw geleverd wat trouwens geen fout was van de Jong maar een fout in de voorlichting door Dorema. De Jong uitgelegd dat dit de verkeerde aanbouw was (was met pezen in plaats van ritsen) en dat wilde wij echt niet Na navraag bij Dorema kwam het antwoord dat in onze nieuwe voortent geen inritsbare aanbouw kon terwijl Dorema eerst had gezegd dat dat wel kon. Na enig overleg met Cor En Petra hebben ze besloten dat wij een andere voortent konden uitzoeken waar wel een aanbouw met rits in kon. Wij hebben nu de andere voor tent met de juiste aanbouw en zijn ook zeer tevreden over de geleverde service. Vandaag ben ik zelfs nog gebeld door Petra om te vragen of alles naar wens was. Kortom wij hebben een zeer positieve ervaring met de firma De Jong de service en het meedenken was van een zeer hoge kwaliteit. Met speciale dank aan Petra en Cor voor hun tomeloze inzet om alles naar tevredenheid af te handelen

• Showroom

Professioneel geholpen. Zeer goede service. Telefonisch goed bereikbaar en netjes geholpen. Flexibele opstelling in deze bijzondere tijd.

Vriendelijke en professionele behandeling

De aankoop van de 2e hands caravan ging prima; we werden goed en professioneel geïnformeerd over de caravan, extra wensen (incl. voor en tegens hiervan) en de kosten. De overdracht van de caravan (op minimaal 1,5 m afstand i.v.m. corona) verliep ook goed; men nam er de tijd voor, onderhoudsrapport werd overhandigd en opgelucht en de bedieningshandleidingen van de diverse onderdelen waren aanwezig/bijgevoegd. Al met al zeer tevreden.

• Showroom

Duidelijke informatie bij de verkoop en aflevering

Op de beurs en naderhand in Hillegom hebben wij de camper gekocht, een prettig en goed contact tijdens periode van koop. Duidelijk wat de afspraken waren. Tijdens periode van getekende overeenkomst en levering l zijn we wat weinig op de hoogte gehouden over datum van levering . We hebben zelf gebeld. Levering was prima en zeer uitgebreide uitleg, was heel prettig. After sale ook goed n.a.v. wat zaken die nog geregeld moeten worden

vriendelijk personeel

mijn ervaring met de firma De Jong is positief.

• Showroom

De afspraken worden nagekomen!

Nieuwe caravan FENDT 465 besteld, alle afspraken zijn keurig nagekomen. Complimenten.Ook de in en opbouw van airco, mover & luifel, keurig werk geleverd!

prima geregeld!

Verkoopgesprek met zowel Harry als Hans de Jong was zeer positief waarbij alle vragen van mijn zijde geduldig en goed werden beantwoord. Wij hebben de aankoop van onze nieuwe Hymer camper dan ook als zeer positief ervaren. Nette inruilprijs voor onze oude camper. Aflevering ook goed door medewerker Ferdi ondanks de in acht genomen Corona voorschriften. Je kunt je hier absoluut goed en vertrouwd een aankoop doen. Ga zo door firma de Jong. Klasse!!!

• Showroom

Een puur bedrijf dat vertrouwen geeft

Wij hadden ons via beurzen voorbereid op onze kamperaankoop. Door de uitgebreide tijd en aandacht en het goede bod dat wij bij ons eerste bezoek kregen, is onze oriëntatie een koop geworden.

• Showroom

Vakbekwaamheid viert hoogtij bij kampeercentrum de Jong

Goede service met duidelijke uitleg zowel in de shop als in de werkplaats.

Prettig snel zakelijk

Beeklaan 24 a