Caravan in geweldige staat
Wij hebben voor ruim 2 weken een Eriba caravan gehuurd. Deze werd in perfecte staat opgeleverd. We hebben erg genoten en we gaan zeker de volgende keer weer huren.
Beveelt aan
9 October 2026
Désirée
Den Haag
Reactie van De Jong Kampeer & Recreatie
Beste Désirée,
Hartelijk dank voor uw prachtige 10! Wat fijn om te lezen dat u ruim twee weken met een Eriba caravan van DE JONG op pad bent geweest en zo heeft genoten van de vakantie. Uw beoordeling is een prachtig compliment, want dit is precies wat we met onze dienstverlening willen bereiken: dat u met een goed gevoel op weg gaat en volop kunt genieten van een zorgeloze vakantie!
Daarom vinden we het belangrijk dat onze huurcaravans niet alleen comfortabel zijn, maar ook in uitstekende staat verkeren. Onze verhuurvloot bestaat uitsluitend uit jonge caravans, zodat u altijd met een vertrouwd gevoel op reis kunt. Geweldig om te horen dat uw Eriba caravan in perfecte staat werd afgeleverd en u er daarom ook zo van heeft genoten!
En natuurlijk helemaal leuk dat u de volgende keer weer wilt huren! Of u nu opnieuw voor een Eriba kiest of een ander model wilt ontdekken, we helpen u natuurlijk graag om ook van uw volgende vakantie een geslaagd avontuur te maken.
Bedankt voor uw vertrouwen in DE JONG Kampeer & Recreatie. We kijken ernaar uit u bij een volgende vakantie weer op weg te helpen!
Met vriendelijke groet,
Team DE JONG Kampeer & Recreatie