Heb nu voor de tweede keer een nieuwe camper gekocht bij De jong. Wat me opvalt is dat De Jong wegblijft van het auto gedeelte van de camper. Heb het gevoel dat de klant daar zelf mee op pad moet. Voelt een beetje raar als je een voertuig koopt van €150,000,-- Bij doorvragen over toegepaste materialen krijg je hun ervaring te horen en niet of het er wel of niet voor geschikt is, ook zou men kunnen zeggen dat men dat navraagt bij de fabrikant. Bij eventuele opties zouden wij het prettig vinden dat men zelf kan kiezen tussen een bepaalde kwaliteit prijsverhouding, we kregen nu een prijsopgaaf wat een bepaald optie kost maar geen tweede optie welke wel te koop is bij De Jong. Onderhandelingen en klantvriendelijkheid zeer tevreden. Zijn erg blij met de nieuwe camper en zullen zeker terug komen voor een eventuele volgende camper.
Beste Ad de Lepper, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en eerlijke feedback. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, de begeleiding bij uw aankoop en de onderhandeling. En wat bijzonder dat u inmiddels al voor de tweede keer voor DE JONG Kampeer & Recreatie heeft gekozen en dit graag bij een volgende keer ook zou willen doen, dat vertrouwen waarderen wij enorm. We begrijpen uw opmerking over het autotechnische gedeelte van de camper goed en lichten dit graag toe. Een camper bestaat uit twee delen: het autotechnische gedeelte en het opbouw- of inbouwgedeelte. Wij hebben er bewust voor gekozen om het autotechnische onderhoud en advies over te laten aan de merkdealers van de betreffende automerken, zoals Fiat, Mercedes, Ford, Citroën, Volkswagen en anderen. Zij beschikken over de juiste diagnoseapparatuur, merkspecifieke trainingen en actuele kennis, zodat u altijd verzekerd bent van de beste service op dit onderdeel. Onze eigen technici richten zich op het campergedeelte: de opbouw, installatie en kampeertechniek. Zij volgen regelmatig trainingen bij de camper- en caravanmerken die wij vertegenwoordigen, zodat wij op dat vlak de kwaliteit kunnen bieden die u van een erkende dealer mag verwachten. Op die manier krijgt ieder onderdeel van uw camper de zorg en deskundigheid die het verdient. Uw suggesties en feedback nemen wij zeker mee om onze dienstverlening en service verder te optimaliseren. Wij willen u graag nogmaals bedanken voor uw waardevolle opmerkingen en hopen dat onze toelichting meer inzicht geeft in onze werkwijze. We wensen u heel veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe camper en verwelkomen u in de toekomst graag opnieuw bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Wat een netjes bedrijf. En ook met het ophalen van onze nieuwe camper hele goede uitleg. En super service !!!
Beste Ilse Strik, Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en de mooie 10! Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over onze service, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Fijn om te horen dat ook de aflevering van jullie nieuwe camper zo goed is verlopen en alles naar wens was, daar worden we helemaal blij van! Bij DE JONG Kampeer & Recreatie vinden we het belangrijk dat iedere klant met een goed gevoel en vol vertrouwen op pad gaat. We wensen jullie dan ook heel veel fijne kilometers en onvergetelijke avonturen toe met jullie nieuwe camper. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen — of dat nu is voor kampeerartikelen of gewoon voor een gezellig praatje in onze winkel of showroom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Onze zoektocht naar een camper werd naadloos door de verkoper Bas ingevuld. De daaropvolgende afhandeling was zeer correct . Wij zijn erg tevreden met onze aankoop en gaan vol vertrouwen naar het zuiden.
Beste Marco, Wat een fijne beoordeling — hartelijk dank daarvoor! Wat prettig om te horen dat jullie zoektocht naar een camper zo goed is verlopen en dat Bas precies wist wat jullie zochten. Het is altijd ons doel om iedere klant te helpen bij het vinden van het perfecte voertuig, en het is geweldig om te horen dat dit bij u zo goed is gelukt. Fantastisch ook om te lezen dat de afhandeling zo soepel ging en dat jullie met een goed gevoel op pad gaan. We wensen jullie een heerlijke reis toe richting het zuiden, vol mooie plekken, fijne kampeermomenten en natuurlijk veel rijplezier met jullie nieuwe camper! Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens begroeten — misschien voor een kop koffie, een gezellig praatje, nieuwe kampeerartikelen of gewoon om jullie reisverhalen te horen. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
We zijn heel goed geholpen, goede uitleg bij de oplevering van de gekochte camper. En wat een enthousiaste man , die Floris.
Beste Ronald Roelen, Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en de mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn en de uitleg bij de aflevering van jullie camper prettig vonden. Het is geweldig dat jullie onze service als deskundig en supervriendelijk hebben ervaren — precies de combinatie waar we bij DE JONG Kampeer & Recreatie iedere dag naar streven. We geven het compliment met veel plezier door aan Floris. Hij zal het fijn vinden om te horen dat zijn enthousiasme en duidelijke uitleg zo gewaardeerd worden. Persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid bij onze klanten zijn voor ons heel belangrijk. We wensen jullie heel veel plezierige kilometers en mooie avonturen toe met jullie nieuwe camper. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen, of dat nu is voor een bezoek aan onze Winkel, Showroom of Technocenter — de koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Uitstekende service van Team De Jong vanaf eerste informatie aanvraag, tot bevestiging, communicatie in aanloop, on-boarding uitleg, gebruiksvriendelijkheid/status camper en off-boarding. Suggestie: Ondanks prima uitleg bij on-boarding wel heel veel informatie. Wellicht een idee om deze on-boarding van de diverse camper modellen eenmalig op film vast te leggen die dan door de klant tijdens de verhuur periode/vakantie nogmaals via bv een QR code geraadpleegd kan worden indien zaken niet onthouden zijn. Even best veel werk maar kan wellicht veel vragen en verkeerd gebruik voorkomen.
Beste Nick, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de feedback! Wat fijn om te lezen dat u onze service, van de eerste informatieaanvraag tot en met de aflevering en terugkomst, als zo positief heeft ervaren. Ook willen we u hartelijk bedanken voor het meedenken en de waardevolle suggestie over de uitleg bij de verhuur. We begrijpen heel goed dat het tijdens de uitleg bij het ophalen van de camper veel informatie tegelijk kan zijn. Op dit moment beschikken we al over enkele algemene instructievideo’s, maar het idee om dit verder uit te breiden met specifieke filmpjes per model of een algemene video met de meest voorkomende uitlegpunten is inderdaad een uitstekende aanvulling. Dit is iets waar we al een tijdje over nadenken, dus uw opmerking stimuleert ons om dit plan echt verder te gaan uitwerken. We realiseren ons dat dit de nodige tijd en voorbereiding zal vragen, maar waarderen het enorm dat u dit signaleert en met ons meedenkt. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en uw constructieve suggestie. We nemen dit zeker mee in de verdere ontwikkeling van onze verhuurservice. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen bij DE JONG Kampeer & Recreatie, voor weer een fijne en zorgeloze vakantie-ervaring. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Bij de Jong worden de afspraken nagekomen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben een heel goed gevoel over onze aankoop en hopen dat vast te houden.
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de positieve woorden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de aankoop en de manier waarop jullie zijn geholpen. Bij DE JONG Kampeer & Recreatie vinden we het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat elke klant zich welkom voelt, daarom is het extra leuk om te horen dat dit ook zo is ervaren. We hopen dat jullie met veel plezier genieten van de nieuwe aankoop en dat het goede gevoel blijft. Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom bij ons, of dat nu is in onze Winkel voor verschillende reis- en outdooraccessoires of gewoon een gezellig bezoek aan onze Showroom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Onze caravan goed kunnen inruilen voor een nieuwe Next 380 by Fendt. Door de heer de Jong zelf geholpen en de deal dezelfde middag rond kunnen maken. Verder in het vervolgtraject alle tussendoor vragen netjes afgehandeld door de klantenservice. Zeer uitgebreidde aflevering. Ruim 1,5 uur, waarin onze vragen goed beantwoord werden.
Beste Marc Moerkerk, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en de maximale score! Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n prettige aankoopervaring hebben gehad met de aanschaf van jullie nieuwe Fendt Next 380. Geweldig dat alles — van de inruil en het verkoopgesprek tot de aflevering — naar volle tevredenheid is verlopen. We geven jullie complimenten met veel plezier door aan de heer De Jong en aan ons serviceteam; zij zullen het erg waarderen dat hun inspanningen zo positief zijn ontvangen. Ook fijn om te horen dat de uitgebreide uitleg bij de aflevering heeft bijgedragen aan een goed gevoel bij vertrek. We wensen jullie heel veel plezierige en onbezorgde kilometers met jullie nieuwe caravan toe en hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij DE JONG Kampeer & Recreatie — of dat nu is voor kampeerartikelen en accessoires in onze Winkel of gewoon een gezellig bezoek aan onze Showroom, jullie zijn van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Het hele traject, van showroom, verkoop, aflevering tot aftersales was gewoon top. Johnno bedankt.
Beste Paul, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en de prachtige 10! Wat fijn om te lezen dat u het hele traject — van showroom tot aftersales — als zo prettig, professioneel en betrouwbaar heeft ervaren. Dat is precies waar we bij DE JONG Kampeer & Recreatie naar streven. We geven uw complimenten met veel plezier door aan Johnno; hij zal het geweldig vinden om te horen dat zijn begeleiding zo gewaardeerd wordt. We wensen u heel veel mooie, zorgeloze kilometers en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
2e keer dat wij een camper huren, naar grote tevredenheid. Fijne begeleiding, alles in orde. Een aanrader voor iedereen!
Beste M. Schreurs, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en de vier sterren! Wat leuk om te lezen dat jullie voor de tweede keer een camper bij ons hebben gehuurd en opnieuw zo tevreden zijn over de begeleiding en service. Het is altijd fijn om terugkerende huurders te mogen ontvangen — dat zien we als het grootste compliment! We hopen dat jullie weer een heerlijke reis hebben gehad en volop hebben genoten van het kampeerleven. Graag verwelkomen we jullie in de toekomst opnieuw bij DE JONG Kampeer & Recreatie — of dat nu is voor een volgende camperhuur, nieuwe kampeerartikelen of gewoon voor een gezellig bezoek aan onze Showroom of Winkel. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Wij hebben voor4 weken een camper gehuurd bij de Jong. Uitleg en “check in” was duidelijk. Jonge huurcampers Helaas kregen we forse pech met een kapotte versnellingsbak. De verzekeraar heeft ons goed geholpen en gezorgd voor vervanging. En we hebben tijdens het oponthoud hierdoor op onze vakantie ons gesteund gevoeld door de medewerkers van de technische dienst van de Jong, die regelmatig contact hielden. Goede service en communicatie dus. Dat is belangrijk en geeft vertrouwen.
Beste Familie Scheurer, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en de 9! Wat fijn om te lezen dat jullie over het algemeen een positieve ervaring hebben gehad met het huren van de camper bij DE JONG Kampeer & Recreatie, en dat jullie onze communicatie en service zo waarderen. Super vervelend dat jullie tijdens de vakantie te maken kregen met pech aan de versnellingsbak, dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken. We zijn blij dat jullie je ondanks die tegenslag gesteund voelden door onze technische dienst en dat het contact goed is verlopen. Ons team doet er alles aan om huurders, ook onderweg, zo goed mogelijk bij te staan zodat zij hun reis met een gerust gevoel kunnen vervolgen. We hopen dat jullie ondanks het ongemak hebben kunnen genieten van een fijne vakantie en dat de camperreis mooie herinneringen heeft opgeleverd. Graag verwelkomen we jullie in de toekomst opnieuw bij DE JONG Kampeer & Recreatie — wellicht voor een volgende reis, of gewoon voor een gezellig bezoek aan onze Showroom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Wij zijn super blij met onze aankoop en wat hebben we veel aan de verkoper Ronald Driessen gehad. Hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en we hebben een leuke klik. Bedankt voor alles, Groetjes Ed&Jolanda
Beste Ed en Jolanda Mol, Wat ontzettend leuk om jullie enthousiaste bericht te lezen en een 10 te ontvangen, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie aankoop en dat Ronald jullie daarbij zo goed heeft begeleid. Hij zal het geweldig vinden om te lezen dat zijn duidelijke uitleg en persoonlijke benadering zo gewaardeerd worden. Een goede klik en heldere uitleg maken het aankoopproces natuurlijk extra prettig. Het aanschaffen van een nieuwe camper is een bijzonder moment, en het is mooi om te zien dat jullie daar met zoveel enthousiasme op terugkijken. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te zien bij DE JONG Kampeer & Recreatie voor de aflevering van jullie camper en hopelijk ook daarna nog eens. Of dat nu is voor kampeer- en outdoorartikelen in onze Winkel, een bezoek aan de Showroom of gewoon voor een gezellig praatje, jullie zijn altijd van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
vijfendertig dagen op sjouw met een gehuurde Eriba caravan. Dat hadden we al eerder gedaan en ook nu weer een mooie caravan mee. Helaas, onderweg enkele problemen, te wijten aan toch wel drie jaar gebruik. Als fervent kampeerder kun je van alles oplossen, maar soms gaat dat de pet te boven en hebben we de vakantie iets eerder moeten afbreken. Bij terugkomst alle begrip, geen moeilijk gedoe en zelfs kregen we de eerder terug gekomen dagen vergoed. Voor eerst in 4 jaren kregen we te maken met wat defecten, maar normaal gesproken is alle materiaal tiptop in orde. We waren blij verrast met de eind service. Onaangekondigd kwamen we retour, toch alle medewerking. Beslist 5 sterren hoor.
Beste Cleem en Coby, Hartelijk dank voor jullie prachtige beoordeling en de vijf sterren. Wat fijn om te lezen dat jullie, ondanks de tegenslagen onderweg, toch tevreden terugkijken op jullie huurervaring met de Eriba caravan. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer er tijdens een vakantie problemen ontstaan. Gelukkig komt dit zelden voor, maar het blijft ons doel om ook in zulke situaties snel en correct te handelen zodat onze klanten zich gesteund voelen. Het doet ons deugd dat jullie de manier waarop wij dit hebben opgelost, als positief en behulpzaam hebben ervaren. Dat jullie bovendien al vaker met onze huurcaravans op pad zijn geweest en opnieuw een mooie tijd hebben beleefd, waarderen we enorm. Jullie complimenten voor onze eindservice geven we met plezier door aan ons team. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende fijne vakantie met een van onze huurvoertuigen. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Helemaal vanuit het zuiden onze camper gevonden in Hillegom. Vanaf email en telefonisch contact alles prima en adequaat geregeld. Fijne aankoopbegeleiding en aankoop met Laurens! Aflevering met Joris was heel erg duidelijk en uitgebreid zodat wij met een goed gevoel onderweg naar huis konden gaan. Kunnen alleen maar lof hebben voor de Jong in Hillegom. Een aanrader en was de reis helemaal waard voor zo een belangrijke aankoop Dank. Hopen nog lang veel plezier te hebben van onze camper.
Beste Geert, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het mooie cijfer! Wat bijzonder dat u helemaal vanuit het zuiden naar Hillegom-De Zilk bent gekomen voor de aanschaf van uw camper en fantastisch om te lezen dat de reis het voor u meer dan waard was. We geven uw complimenten met veel plezier door aan onze collega’s. Zij zullen het erg waarderen dat hun begeleiding bij de aankoop en de duidelijke uitleg bij de aflevering u zo’n goed gevoel hebben gegeven. Dat is precies waar wij bij DE JONG Kampeer & Recreatie elke dag naar streven: dat onze klanten met vertrouwen en enthousiasme de weg op gaan. We wensen u heel veel mooie, zorgeloze kilometers en onvergetelijke reizen met uw camper. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens verwelkomen in Hillegom-De Zilk. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Goede uitleg en ze nemen erg veel tijd daarvoor wordt niet afgeraffeld.
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat u zich zo goed geholpen voelde bij zowel de afhandeling als de bijkomende zaken. We vinden het belangrijk om onze klanten de tijd en aandacht te geven die nodig is, zodat alles duidelijk en zorgvuldig wordt afgehandeld. Mooi om te horen dat dit door u zo is ervaren. We wensen u heel veel plezier met uw caravan en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Via deze weg willen wij jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de manier waarop wij zijn geholpen door de diverse afdelingen binnen de Jong Recreatie. Van aankoop, tussentijdse vragen, de aflevering en feit feit dat onze caravan heel netjes en super schoon is afgeleverd getuigd van grote klasse!
Beste familie Den Boer, Wat een prachtige review, hartelijk dank voor uw lovende woorden! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele traject – van aankoop en vragen tussendoor tot en met de aflevering van uw caravan. Ons hele team zet zich graag in om alles tot in de puntjes te verzorgen, en het doet ons veel plezier dat dit door u zo gewaardeerd wordt. Wij wensen u heel veel mooie, zorgeloze momenten met uw caravan en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Mijn ervaring met het bedrijf De Jong Kampeer & Recreatie is uitstekend. De ontvangst was heel prettig, de uitleg was erg uitgebreid. Alles werd rustig voorgedaan en zelfs de tv zenders werden geïnstalleerd. De camper was ook heel schoon en van alle gemakken voorzien. In de garage werden zelfs nog een paar haken geïnstalleerd om de fietsen vast te zetten, kosten nog moeite werd gespaard. Wat een fijne tijd hebben we gehad met de camper. Volgende keer komen we graag terug!
Beste Eddy Huissoon, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u onze ontvangst als prettig heeft ervaren en dat de uitgebreide uitleg en demonstratie u het nodige vertrouwen hebben gegeven om met een goed gevoel op reis te gaan. We vinden het belangrijk dat onze klanten niets tekortkomen en met plezier en gemak kunnen genieten van hun campervakantie. Het doet ons goed dat u tevreden bent over de netheid en de complete uitrusting van de camper. Ook de extra haken in de garage plaatsen we graag – voor ons is het vanzelfsprekend om nét dat stapje extra te doen, zodat u zonder zorgen op pad kunt. Uw complimenten bevestigen dat dit wordt gewaardeerd, en dat motiveert ons enorm. Wat mooi om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad met de camper. Dat is uiteindelijk precies waar wij het voor doen: bijdragen aan een onbezorgde vakantie vol plezier. We kijken ernaar uit u bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verwelkomen en samen weer een geslaagde start van uw reis te maken. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Gevraagd om een seintje als een nieuw type camperbus in de showroom zou staan. Dat werd nagekomen. Fijne gesprekken met Bas over de aanschaf. Hij dacht mee over wat je onderweg nodig kan hebben. Het is namelijk onze eerste bus. Wegens vakantieperiode zou aflevering op zich moeten laten wachten. Er was te weinig personeel. Maar Yvonne dacht mee en loste dit probleem razendsnel op. De aflevering was goed gepland door Floris met duidelijke uitleg waar hij alle tijd voor nam. Kortom, wij genieten nu volop van de nieuwe bus.
Beste Marcel Wat een prachtige review, heel erg bedankt dat jullie dit met ons delen! Fantastisch om te lezen dat Bas jullie goed heeft kunnen begeleiden bij de keuze voor jullie eerste camperbus, en dat Yvonne en Floris met hun inzet hebben gezorgd voor een soepele aflevering, zelfs in de vakantieperiode. We vinden het belangrijk dat jullie zorgeloos en met een goed gevoel op pad gaan – fijn dat dit zo is gelukt. Namens het hele team van DE JONG Kampeer & Recreatie wensen we jullie heel veel plezier, mooie kilometers en onvergetelijke avonturen toe. En natuurlijk: jullie zijn altijd welkom om even binnen te lopen voor een praatje of een kop koffie. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie.
Floris heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk de werking uit te leggen. Gelukkig niet onze 1e camper maar toch veel niet onthouden, dus op een camperplaats aan de studie. Met zoveel luxe heb je daar wel wat tijd voor nodig. Weet nog niet hoe ik mijn USB sticks kan afspelen.
Beste Henk, Bedankt voor jullie bericht en fijn om te horen dat Floris de uitleg zo goed mogelijk heeft gegeven. Het is begrijpelijk dat er, ondanks eerdere ervaring, toch veel nieuwe informatie op jullie afkomt bij een camper met zoveel luxe en mogelijkheden. Goed dat jullie de tijd nemen om dit rustig door te nemen op de camperplaats. Wat betreft het afspelen van de USB-sticks: dit kan meestal via het multimediasysteem in de camper. Deze is terug te vinden op het dashboard boven het Mediascherm. Druk op het knopje en er zal een klepje open springen. Hier zitten vaak meerdere USB aansluitingen. Stop de USB in de opening waar de 2 icoontjes staan van een IPad en een telefoon. Het systeem zou de bestanden dan automatisch moeten herkennen. Mochten jullie hier niet direct uitkomen, laat het gerust weten, We gaan dan alsnog kijken waarbij we jullie hierin kunnen helpen. Wij wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers toe met de camper! Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Topervaring met Ronald Driessen. Hij legt alles rustig en begrijpelijk uit, doet wat hij belooft en is erg prettig in de omgang.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u het ontvangst als warm en gemoedelijk heeft ervaren, en dat Ronald u zo prettig en duidelijk heeft begeleid. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door. Hij zal het enorm waarderen dat zijn rustige uitleg, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering zo goed bij u zijn overgekomen. Bij DE JONG vinden we het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en met een goed en vertrouwd gevoel weer naar huis gaan. Geweldig om te lezen dat dit ook bij u zo is ervaren. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw! Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Na aflevering van onze caravan bleek er iets te ontbreken. Hebben ze snel en vakkundig opgelost. Ook de verkoper Cor is een fijne man om zaken mee te doen.
Beste Michael Sanders, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat, toen er iets bleek te ontbreken, dit snel en vakkundig is opgelost. We vinden het belangrijk dat onze klanten zonder zorgen en goed voorbereid op pad kunnen, dus pakken we zulke dingen graag zo snel mogelijk op. Ook uw complimenten aan Cor geven we met plezier door — hij zal blij zijn te horen dat u het contact en de samenwerking zo prettig heeft ervaren. We wensen u heel veel mooie, onbezorgde kilometers en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Wij hebben een prachtig koop proces achter de rug en zijn nu trotse eigenaar van een super de luxe Integraal Carthago Camper. Onze verkoper Ronald heeft vanaf het begin tot aan het eind ons zeer goed geadviseerd waardoor wij in staat waren om de juiste keuze te maken; geen verkooppraatjes maar professioneel geholpen! Ook de service afdeling verdient een compliment die ons snel met een probleempje heeft geholpen! Kortom een dikke duim voor de Jong kamer en Recreatie!
Beste Marco, Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en uw vertrouwen in DE JONG Kampeer & Recreatie! Wat leuk om te lezen dat u zo’n positief koopproces heeft ervaren en nu de trotse eigenaar bent van een prachtige, super-de-luxe Carthago integraalcamper. Uw complimenten geven we met veel plezier door aan Ronald — hij zal het waarderen dat zijn deskundige advies en persoonlijke begeleiding zo goed zijn ontvangen. Ook ons Technocenter is blij te horen dat zij u snel hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleempje en dat dit wordt gewaardeerd. We wensen u heel veel mooie, zorgeloze kilometers en onvergetelijke reizen toe met uw nieuwe camper. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw begroeten bij DE JONG — of dat nu is in onze Winkel, Showroom of het Technocenter, u bent altijd van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Na eerder bij een ander bedrijf een half-integraal gehuurd te hebben, huurden wij deze keer de Burstner Campeo C640 bij de Jong. Wat een heerlijke buscamper. Ook de begeleiding en service werd door ons als heel prettig ervaren. Duidelijke uitleg. De huurcamper was schoon en nagenoeg nieuw toen wij hem meekregen. Geen oude bak wat soms ook kan.
Beste Onno, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling — wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw vakantie met de Bürstner Campeo C640. Daar worden we bij DE JONG echt enthousiast van! We zijn blij dat de buscamper én onze begeleiding zo goed zijn bevallen. Een goede start van de reis begint wat ons betreft met duidelijke uitleg, persoonlijke service en een camper waar u op kunt vertrouwen. Daarom bestaat onze huurvloot uitsluitend uit jonge campers van maximaal drie jaar oud, zodat u altijd met een fris, goed onderhouden voertuig op pad gaat. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en zouden het erg leuk vinden u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Alleraardigste verkoper maar caravan bleek niet alle zaken te bevatten die aa gegeven waren. Wel compensatie ontvangen maar toch. De aflevermedewerker was duidelijk niet op de hoogte van de ins en outs van de Adria caravan maar net zo duidelijk ook geen fan van het merk. Beetje jammer als je zo blij dacht te kunnen zijn met je aankoop
Beste Aad Damiaans, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat de aflevering van uw Adria-caravan niet geheel aan de verwachtingen heeft voldaan. Ook wij balen hiervan, want we streven altijd naar een gewenst eindproduct met tevreden klanten. Hoewel u hiervoor gecompenseerd bent, begrijpen we goed dat dit het gevoel van teleurstelling niet volledig wegneemt. Wat betreft uw opmerking over de aflevering: het klopt dat Adria niet tot de merken behoort waarmee wij dagelijks werken. Desondanks streven wij er altijd naar om bij elke aflevering dezelfde mate van zorg, aandacht en deskundigheid te bieden. Dat dit bij u niet zo is overgekomen, nemen wij serieus. Uw ervaring wordt intern besproken, zodat we hier lering uit kunnen trekken en onze dienstverlening, ook bij minder gangbare merken/modellen binnen ons assortiment, verder kunnen verbeteren. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen dat u alsnog volop kunt genieten van uw caravan, met mooie reizen en kampeerervaringen. Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Door problemen met levering van juiste camper hebben we tijdelijk onze oude camper (was al ingeruild) meegekregen om toch lekker met vakantie te kunnen. Doordat er plaatsingprobleem met navigatie was wisten de technische jongens dit keurig op te lossen,kortom prettig en ZEER tevreden geholpen door de Jong campers Hillegom. Familie Hendrickx Berlicum.
Beste Familie Hendrickx Berlicum, Wat een mooie en positieve terugkoppeling — hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie het zo waarderen dat jullie, ondanks de vertraagde levertijd, toch met vakantie konden vertrekken in de oude camper. We vinden het belangrijk om in zulke situaties mee te denken en een passende oplossing te bieden, zodat vakantieplannen gewoon door kunnen gaan. Ook mooi dat onze technische collega’s het navigatieprobleem vakkundig hebben weten op te lossen. We stellen jullie waardering enorm op prijs en geven de complimenten graag door aan het team. We hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn — graag tot ziens bij DE JONG Kampeer & Recreatie! Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Bij de verkoop goed ontvangen, geadviseerd en begeleid, bij de aflevering idem. Bij vragen aan het servicecentrum wordt ik snel en correct beantwoord, echter als ik niet bereikbaar ben en ik bel terug dan weet niemand wie er gebeld heeft. dat kan best wel klantvriendelijker en efficiënter.
Beste Henk van der Peet, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u zich tijdens de verkoop en aflevering goed ontvangen, geadviseerd en begeleid voelde – daar doen we het voor. Ook bedanken we u voor de eerlijke feedback over het contact met ons servicecentrum. We begrijpen dat het vervelend is als u terugbelt en dan niemand weet wie er eerder contact met u heeft opgenomen. We nemen dit ter harte en kijken intern hoe we dit klantvriendelijker en efficiënter kunnen organiseren. Uw opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren. We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en staan natuurlijk altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team DE JONG Kampeer & Recreatie
Beeklaan 24 a
2191 AB Hillegom / de zilk