2 sterren: slechter dan verwacht

Nette behandeling bij uitgifte. Gehuurde auto had diverse schades (allen vermeld op huurcontract). Ik wilde zelf met de verhuurder rondom de auto deze schades nalopen. Vraag me af of dit op initiatief van verhuurder was gebeurd. Bij aftanken bleek er veeeel meer diesel in te gaan dan ik verbruikt heb. Geschat verbruik (T5) was nu 1 op 8 over een afstand van 101km. Ik heb het gemeld bij inleveren maar hierop werd geen verrekening aangeboden. Verhuurder heeft enkel de sleutel aangenomen bij de balie (geen rondje om de auto bij inleveren). Verder een nette en vlotte facturatie. Borg stond 2 dagen later weer op de rekening.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Last minute een auto gehuurd in Heemskerk. Prima telefonische service en flexibiliteit in huurafspraak. De auto was schoon en netjes. Ook de balieservice was prima en klantvriendelijk. De eindafrekening was snel en efficient, eindfactuur per email. Enige kritische aanbeveling: groter aantal km vrij zou te waarderen zijn. 150 km vrij is niet veel bij een retour rit naar limburg. Verder prima

Top geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 x een midweek auto gehuurd. Prijs aan hoge kant, zeker als je voor 5 dagen, 2 weken achter elkaar auto huurt, zou er wat aan de prijs gedaan mogen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn ervaring met Martin Schilder in Heemskerk was dat als je een Volkswagen Transporter bestelde , je een Fort transit aangeboden kreeg voor te huur. als je als een dealer een verhuurbedrijf voor het eerst overneemt, zorg dan dat de bussen die jij verhuurt van het bedrijf in topconditie zijn technisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is zo makkelijk om een auto te huren. Zeker als er al eerder een auto is gehuurd. De auto reed perfect en was waanzinnig zuinig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij super wk aanbieding auto gehuurd. ik kreeg een \" upgrated auto voor dezelfde prijs omdat de anderen niet beschikbaar was. dat was fjijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een t5 gehuurd en kreeg op de dag zelf een oudere ford transit mee met een paar \'gebreken\'. Het was gelukkig voor maar 1 dagje dus dat was niet zo erg. Ik kwam er mee van A naar B. Ik kreeg wel korting omdat ik niet de beloofde bus had gekregen. Maar de volgende keer zou ik weer voor jullie kiezen. Alleen al omdat ik zelf VW t5 rijdt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super bedrijf, Mehmet en Daniëlle zijn altijd vriendelijk. Als ik af en toe bel voor een weekend aanbieding herkennen ze mij nog voor ik mijn naam heb uitgesproken en hebben ze mijn voorkeur onthouden, en dat voor een goedlopend bedrijf! Ik word vriendelijkheid en persoonlijk behandeld en kom dan ook regelmatig terug. Zelfs toen ik een kleine auto had gehuurd en na 10 min belde of ik aub mocht omruilen omdat ik mijn keuze echt niets vond, mocht dat. Zeer tevreden!

huur auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima bedrijf, alles mooi en op orde. auto en service ook prima. alleen de uitzonderlijke maatregelen voor het identificeren van de klant lijken me ietwat overdreven (rijbewijs + paspoort + \"bankafschrift met adres\" - wie heeft zoiets nog tegenwoordig? allemaal per internet).

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie Golf cabrio voor een weekend gehuurd. Stond op tijd klaar en de ontvangst en uitleg was uitermate vriendelijk en deskundig. Top. Heel veel vragen gehad waar we hem gehuurd hadden en wat de kosten zijn. Een mooi weekend, er komt zeker een vervolg op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede indruk en strakke operationele structuren te herleiden.

goed,waarom 3 mailtjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes geholpen, alles snel en goed voor elkaar, houden zich aan hun afspraak. top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. Het Personeel van het verhuurbedrijf heeft bijgedragen een een waardige dag, in het leveren van een witte auto zonder reclame.

Smaragdweg 12

1812RJ Alkmaar