3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Belachelijk dat jullie administratiekosten in rekening brengen op de factuur !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alleszins redelijk,alleen de legitimatie voor de eerste maal huren vind ik een tikje overdreven.Hiermee wordt het poststuk met adres bedoeld. Verder vriendelijke medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. De huurauto werd keurig van Alkmaar naar Den Helder gebracht, omdat dit voor mij veel gemakkelijker was. Vriendelijke ontvangst en na het terugbrengen van de auto werd binnen twee dagen de borg weer geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting over mogelijkheden en gebruik van huur bus. Goede toelichting bij aanleveren van de huur bus. Goede after sales, kortom goede dienstverlening

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super netjes geregeld allemaal, nette auto en dito geholpen aan de balie door Bregje. Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Reclame is misleidend omdat er geadverteerd word met lage tarieven welke later alleen blijken te gelden bij lange huurtermijnen. De dag tarieven zijn dus beduidend hoger als verondersteld mag worden,omdat er staat vanaf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op korte termijn nog een verhuisbusje kunnen huren. Duidelijke voorwaarden en mogelijkheden, vriendelijk geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer uiterste vreden met dhr. Miguel Koppen en meneer is ook zeer klant vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service-vriendelijke heer aan balie-perfect autootje!

Fantastisch 👍🏻😊

SUPER!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, niets op aan te merken! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles goed geregeld fijne en snelle afhandeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets dan lof. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Auto in perfecte staat en een gunstige prijs.

De service van Fa Martin Schilder was prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben de tijd vergeten om mijn huurauto op te halen. Ik werd gebeld door het personeel waar ik bleef? Ze hebben op mij gewacht tot 18:20 uur. Grote klasse en goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Goede service en heel klantgericht bezig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn voor een uitje met de 8 dames van ons bedrijf naar Texel geweest de bus stonk enorm naar rook sommige dames vonden het echt vies dat vond ik wel jammer want het gaf net het idee dat ik heel goedkoop bij een of ander aggenebbes bedrijf had gehuurd terwijl mijn ervaring met jullie goed is, de opm. van jullie was dat er bouwvakkers in gerookt hadden en jullie de lucht er ook niet uit kregen maar ik hoop wel dat dit een incident is en dat jullie dit ook vervelend vinden ps ik had 4 weken vtv gereserveerd ?

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen want is via bedrijfswagen afdeling gegaan. wel 1x los een personen busje gehuurd voor 1 dag. was erg omslachtig allemaal. want was onderling niet goed gecommuniceerd tussen alkmaar en heemskerk.

Smaragdweg 12

1812RJ Alkmaar