Altijd prima auto’s, vriendelijke en goede service en superaanbiedingen. Voor elk wat wils. Er wordt goed ingespeeld op specifieke mobiliteitsbehoeften.
Via internet gereserveerd. Geen bevestiging. Telefonisch gerserveerd. Geen bevestiging. Bij balie opnieuw alle gegevens m o eten geven.
Beste Rob, Bedankt voor de genomen moeite om ons te voorzien van een review. Wat jammer dat u een negatieve ervaring heeft gehad op onze locatie in Haarlem. Wij zijn gaan uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en zijn er inderdaad achter gekomen dat onze online reserveringsmodule niet naar behoren werkt. We begrijpen daarom ook dat het heel vervelend is, dat u geen reactie heeft gekregen op uw reserveringsaanvraag. Wij gaan dit zo snel mogelijk oplossen. Verder zijn wij vorig jaar overgegaan op een nieuw softwarepakket, wat voldoet aan de strenge eisen van de AVG-wetgeving (privacy wetgeving). Hierdoor hebben wij u als nieuwe klant moeten aanmelden, en hiervoor vragen wij éénmalig iets meer gegevens. Wij begrijpen dat u al eerder klant bij ons was, maar in het belang van de privacy van onze klanten en om te voldoen aan de wetgeving, hebben wij ons hier wel aan te houden. We hopen dat u dit begrijpt. We verwelkomen u uiteraard graag een volgende keer weer op onze vestiging in Haarlem. Uw gegevens zijn dan bekend en we gaan er vanuit dat onze website dan weer naar behoren werkt. Met vriendelijke groet, Willem Slofstra Verhuur coördinator - Broekhuis Haarlem 29-07-2019
Wij huren een paar keer per jaar een auto bij Broekhuis en zijn tevreden klant.
Niets op aan te merken
meedenken, mooie busjes, goede service. Dank!!
alles is prima verlopen
Prima service, goede auto, heldere communicatie
Top, bedankt voor de service !
Snel en makkelijk
Snelle en correcte service !
prima service. duidelijk en denken mee.
uiterst correct , vriendelijk behulpzaam personeel
Ik ben goed geholpen door de medewerkers.
Een keurige behandeling met goede uitleg.
Ik huur al jaren bij Schilder. Heel prettige service, goed onderhouden auto\'s. En voordelig.
Snelle service, netto auto\'s en belangrijkst: een goede prijs!
Prima service, deskundig en professioneel.
Twee keer een bus gehuurd om te verhuizen. Snelle en prima afhandeling.
Ik huur regelmatig een auto via het filiaal aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Ben zeer te spreken over de service van het personeel van de afdeling Autoverhuur. Met name Mamed en Danielle. 2 toppers die het je altijd naar de zin proberen te maken.
Echt goede ervaringen
Goede sfeer bij de verhuurbalie en prima service. Niets op aan te merken.
Mijn zoon is inmiddels weer terug naar zijnwoonplaats Brisbane in Australië,maar was uiterst tevreden over de professionaliteit en keurige manier waar op het huren van een auto bij u plaatsvindt.Ook het terug storten van de borg vond volgens de afspraak op tijd plaats.
Reservering prima, uitleg prima. prima auto. Zaterdag pas om 09.00 uur ophalen vond ik wat laat als je nog een hele dag moet verhuizen.
Smaragdweg 12
1812RJ Alkmaar