Prima geholpen

leenfiets ook nooit een probleem

vriendelijk personeel

I.v.m. mijn ziekte kon ik de auto niet naar de garage brengen, maar deze werd keurig opgehaald door de monteur en ook weer thuis gebracht. Klasse

Zie hieronder

Niet altijd naar wens. Voorbeeld: mijn auto vertoonde nukken en kon geen toeren maken, zodat het voertuig tegen een heuvel stil stond. Bij de vorige onderhoudsbeurt werd bij het uitlezen .niets gevonden. De prijs van de bougies vond ik ook zeer prijzig

goede service en duidelijke prijsopgaaf van te voren

Onze Arkana moest voor onderhoud naar de dealer. Van te voren duidelijk afgesproken wat er gedaan zou worden en de daarbij de kosten vermeld. Auto weggebracht en smiddags op tijd gebeld met de mededeling dat de auto weer klaar stond. Naast het onderhoud heeft de Arkana ook een wasbeurt gekregen. Prijs was zelfs iets goedkoper dan vooraf gemeld was. Wat ons betreft een prima service en vriendelijke medewerkers.

Zeer correct geholpen.

Op een kort termijn geholpen. Zeer netjes.

Frans Stokman B.V. is een prettige Renault dealer met veel ervaring

Goede en correcte service door vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Goede service, zoals gewoonlijk

Goede service, zoals gewoonlijk

Afspraken en onderhoud netjes uitgevoerd.

Altijd keurig en goed

Je wordt altijd goed geholpen Netjes de woord gestaan, ook door de De telefoon en goede motors van de werk Plaats

Gewoon goed

Deskundig, persoonlijk en prima uitleg van de kosten.

goed geluisterd en goed uitgevoerd

Netjes afgehandeld

Prima en snel geholpen

Na een opgelopen mechanische schade zeer snel geholpen met een leenauto en snel herstel van de auto.

Uitstekend!

Onderhoudsbeurt 130.000 km uitgevoerd, altijd uitstekende service, top!

Goed! Word altijd goed geholpen

Zie boven

Complete service, persoonlijk en attent

Komen afspraken na en meer

Altijd goed

Voor de eerste onderhoudsbeurt voor de Scenic E-Tech naar de garage. En zoals gebruikelijk bij Frans Stokman was alles weer tot in de puntjes verzorgd.

Goede ervaring

Correcte behandeling, zowel bij het brengen van de auto, als het ophalen. Onderhoud netjes uitgevoerd incl het wassen van de auto, dit is echt goede service aan een trouwe klant!

Helaas niet helemaal goed.

Na de service beurt komt de snelheid niet meer overeen met de cruisecontrol. Ziet een aantal km verschil tussen. Auto gaat nu nog een keer heen. Verders prima, leen auto.

Onbeschrijfelijk goed

Nvt

Zeer goede service

Zijn goede afspraken mee te maken

zijn alleen maar positief

Auto gebracht avond er voor. Geen fiets geregeld. Vaste voren gebeld of er iets of iemand richting m’n huis ging. En ja werd geregeld. Ondanks de sneeuw keurig thuis afgezet door n monteur ( Remco) grote klasse voor de service in deze

Zoals te doen gebruikelijk: Uitstekende service

Auto gebracht voor onderhoud. Rechterspiegel wilde niet meer inklappen maar deze is volledig onder garantie vervangen. Kleine storingsmelding ook meteen verholpen. Altijd vriendelijke ontvangst en bijzonder beleefd personeel. Van harte aan te bevelen.

Goede ervaring met de APK en onderhoudsbeurt

Deskundig advies en goede communicatie.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.