Weer een prima uitvoering van het onderhoud

Goede ontvangst, prima uitvoering.

Perfect geholpen

De laatste vier jaar prima geholpen en altijd voor de afgesproken prijs.

Al jaren de beste.

Altijd betrouwbaar, open en eerlijk.

Prima garage

Professionele, vlotte en vriendelinge afhandeling.

Een bedrijf waar ik vertrouwen in heb en waar ik graag kom.

Gastvrij en vakkundig

Y kgdlufpuf

probleem niet opgelost

auto vroeg om onderhoudsbeurt; bij inleveren auto aangegeven dat er terugkerend probleem was met niet werkende rijhulpsystemen; een en ander is doorgemeten en computer oordeelde dat er "geen storing" was; ook na proefrit niet opgelost. Gevalletje "computer says no" . Volgende keer maar naar een andere garage.

Fijne garage.

Een prettige garage met vriendelijk personeel. Ook fijn dat ik leenauto kon reserveren voor weinig geld.

Een prima garage, goede service, leuk en gemotiveerd personeel, goede sfeer, duidelijke informatie. Kortom TOP!

Altijd goede ervaringen!

Er wordt met de klant meegedacht, ook bij kleine zaken.

Zeer correcte communicatie

Afgelopen keer had ik een apk keuring die naar voren is geschoven aangezien mijn keuring al verlopen was. (kwam uit de stalling) Ik kreeg de leenauto mee, en alles liep soepel. Ik wordt ook gebeld bij alles wat ze aan de auto vinden en wat ze daaraan willen doen, en vragen dan toestemming. Bv deze keer een nieuwe accu waarvan ze dachten dat deze bijna op was. Ik zei nee dat komt door de lange stilstand ik kijk dat nog eerst even aan. geen probleem, en de auto was later goedgekeurd :)

Snel en accuraat!

Goede service,gedegen onderhoud,heel betrouwbaar!

correcte afspraak en correcte afhandeling

Afhandeling zoals ik verwacht.

Goede service , en vriendelijke medewerkers

Auto was keurig schoon gemaakt na service beurt ,klasse .

TOP BEDRIJF

VAKKUNDIG VRIENDELIJK EN SNEL

Prima garage netjes en conform afspraak

We hebben onze auto gekocht en in onderhoud bij Frans Stokman. Prima garage, we worden altijd netjes behandeld en alles gaat keurig volgens afspraak. Het enige nadeel is dat he lang moet wachten om een afspraak td maken.

Prima ervaring

Prima geholpen, duidelijk en vriendelijk

Vertrouwd

Ben zeer tevreden over de garage, voel me ook vertrouwd en waardeer eerlijkheid

Top gedaan

Auto voor keuren en kleine beurt

Super snel geholpen

APK snel en vakkundig

Top dealer Renault z

Diverse Renault modellen gehad, koleos, Clio, Megane, Kadjar

Prima service inclusief een lekker rijdende gratis leenfietsen

Vriendelijk vakbekwaam personeel en goede service

Geheel volgens de verwachting

Na motorproblemen snel geholpen. Tijd vrijgemaakt

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.