We zijn erg tevreden over Garage Huijbregts. Bij het noemen van onze naam weten ze direct welke auto\'s bij ons horen en even langs komen voor een snelle controle kan ook altijd.
kom er al meerdere jaren naar tevredenheid, echter deze keer alleen een grote beurt en andere remblokken, dus ik verwachtte niet deze hoge rekening van 500 euro (geen keuring, banden of distributieriem of iets anders )
Hoi Linda. Ik snap dat het hoger uitvalt dan dat je gewend bent maar om te beginnen heb je een duurdere en jongere auto dan voorheen. Bij je huidige auto zijn de onderdelen wat duurder dan bij de Daihatsu (met name de bougies zijn duurder) en er zit een hogere en daarmee duurdere kwaliteit olie op de motor en de carterinhoud is beduidend meer. Dit alles resulteert helaas in een hoger factuurbedrag terwijl de arbeidstijd zowat gelijk is. Ik hoop hiemree het verschil te hebbenuitgelegd.
Heel goede ervaring met Garage Huijbregt. Heel goede service
Zeer tevreden over garage Huijbregts, goede service en klantvriendelijk.
Betrouwbaar en zeer correct
Zonder meer goed. Goede service met eerlijke prijzen.
Goed en betrouwbaar die weet wat klanttevredenheid inhoudt.
Goede en snelle service! Klantvriendelijk
Zeer vlot geholpen, makkelijk om een afspraak te maken
Prima garage die meedenkt met de klant! Goede prijs/kwaliteit Vriendelijk personeel
warm klantvriendelijk bedrijf