Zeer goede service
Zeer positief. Erg klantgericht, prima service, betrouwbaar.
Servicegericht, aandacht, goed werk.
Hallo goede service ben heel tevreden
Prima bedrijf met uitstekende kennis, service en klantvriendelijkheid.
Bij Garage Huijbregts wordt je altijd adequaat geholpen tegen een reële prijs. Ik heb nog problemen ondervonden en ben al jaren een tevreden klant.
APK uitgevoerd, Een onderdeel moest vervangen worden. Er werd eerst overlegd voordat aan de vervanging werd begonnen.
De eerste ervaring was niet heel positief. Ik had op zaterdagmorgen gemaild wat de klachten aan mijn auto waren. \'s Middags had ik niks gehoord (en overigens ook niet verwacht om iets te horen) en omdat ik mijn vrouw haar auto bij een schadehersteller in de buurt op moest halen, had ik besloten meteen door te rijden naar garage Huijbregts. Daar vroeg ik of ik mijn auto daar al af mocht zetten ter reparatie. Hierbij had ik aangegeven dat ik ook gemaild had over de reparaties. Dat was okay. Diezelfde middag kreeg ik een telefoontje met de vraag wat nu precies de bedoeling was. \'Want het was wel een lang paasweekend.\' Zelf had ik geen uitspraak gedaan over mijn verwachting. Ik vond het een misplaatste aanname van de garagehouder te veronderstellen dat ik verwachtte dat de auto binnen enkele dagen klaar zou zijn. Uiteindelijk was ik wel erg tevreden over de snelheid van afhandelen, de informatievoorziening en de kosten.
Bedankt voor uw uitleg. Wij vinden het jammer dat de eerste ervaring niet volledig naar wens geweest is. Wij proberen aan ieders verwachting te voldoen. Ik heb u destijds gebeld omdat de auto zonder afspraak gebracht was en mij niet helemaal duidelijk was wanneer deze klaar moest zijn of wat u precies van ons verwachtte inzake de hersteltijd. De reparatie-opdracht was volkomen helder. Om te voorkomen dat er achteraf teleurstellingen ontstaan proberen we vooraf duidelijk te communiceren wat er van ons verwacht wordt. Nogmaals onze excuses als dat niet naar wens verlopen is.
Goede ervaringen
Zeer klant en servicegericht. Verder is de kwaliteit in zowel uitgevoerde werkzaamheden als advisering hoog en ben je als klant altijd welkom en wordt je op een fijne persoonlijke manier geholpen. TOP.
Perfecte snelle service