prima en duidelijk afspraken en na komen kunnen veel bedrijven nog van leren
Goede garage met voldoende vakkennis en komen hun afspraken na.
Kleine beurt voor auto. Piet regelt get gewoon op een gemoedelijke en kwalitatief goede wijze. Altijd eerlijk en klantgericht.
Zeer goed, altijd behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Service staat hoog in het vaandel en dat voor een betaalbare prijs.
Reeds meer dan 10 jaar klant bij dit bedrijf tot volle tevredenheid!! Uitstekende kwaliteit en service.
Goede ervaring, geeft vooraf kosten op.
Jarenlang perfecte service, goed onderhoud. Ik rij vanuit Utrecht zonder problemen naar Reusel om m\'n auto hier te laten keuren en onderhouden.
Fijn bedrijf met sympathieke eigenaar en bekwame medewerkers
Super snelle en goede service.
Al zolang ik auto rijd een tevreden klant doen wat ze beloven en wat nodig is
Prettig. In telefonisch overleg wordt besloten wat er wel of niet gedaan moet worden aan de auto.
Bijzonder goede en snelle service. Betrouwbaar en altijd vriendelijk geholpen
Prima.
al jaren klant bij garage Huijbregts