Vertrouwd, meedenkend, en altijd servicegericht.

Afspraken altijd snel gemaakt. Service is altijd uitstekend; bijzonderheden worden meegedeeld. Prijs-kwaliteitsvertoning is uitstekend.

Fijn.

Fijne garage. Werd meteen 's ochtends gebeld toen er iets mis was. Dan weet je meteen waar je aan toe bent. Verder altijd goede reparaties gehad en klantvriendelijk. Als je een keer langs komt om een lampje te vervangen of olie bij te laten vullen maken ze even tijd voor je.

goede eerlijke garage!

ik word altijd goed geholpen en heb geen klachten!

Vertrouwd adres

goede service en klantvriendelijk

Prima, zoals altijd

Al jaren zeer tevreden over service en aandacht.

Extreem goed geholpen, zelfs buiten de openingstijden

Vanavond weer op weg geholpen door de extreem vriendelijk en behulpzame eigenaar. Zelfs ver na sluitingstijd ben ik niet alleen correct en kundig geholpen. Ook nog eens snel en veilig weer mijn weg kunnen vervolgen. Kijk; dat is nou een proffesionele garage. Ik raad iedereen aan onderhoud en APK bij deze garage uit te laten voeren.

Zeer vakbekwaam bedrijf

Goed vakbekwaam en vriendelijk bedrijf

Betrouwbaar, kwaliteit en klantgericht

Piet denkt altijd mee, is realistisch, heeft niet alleen verstand van auto’s maar ook van klantbehoeften.

Fijne samenwerking Goede prijs Goede servies

Wat mij betreft hebben jullie er een nieuwe klant bij.

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie kwam nadat ik van heel veel kennissen goeie berichten over jullie had gekregen en ik moet zeggen dat het me goed is bevallen en ook de factuur viel niet tegen. Dus wat mij betreft hebben jullie er een nieuwe klant bij.

Betrouwbaar en lekker dichtbij

echt positief

Uitstekend!

Prima, betrouwbare garage waar de eigenaar zelf ook nog meesleuteld. Normale prijzen en geen onnodig werk.

gewoon zoals altijd goed

gewoon goed

Goede service, vakmanschap!

Vakkundige mensen, betrouwbare adviezen, goede service, snelle afhandeling, nette showroom, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Altijd duidelijk en geen verassingen

Altijd duidelijk en geen verassingen

Prima, zoals altijd!

Prima als altijd.

Vriendelijk ontvangst

Goede en vakkundig service

Goede service !

Fijne garage met fijne mensen. Doen altijd uiterste best om klant tevreden te krijgen.

Zeer goede service

Goede service zoals altijd..

vlotte afspraak, goede service, nette afhandeling

Prettig contact, goede uitleg over te verrichten diensten en goede prijs kwaliteit verhouding.

Top Service

Niets is teveel gevraagd. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen 👍

Dinsdagochtend heb ik een mails gestuurd of mijn auto kon worden gekeurd. Ik kreeg zeer snel reactie dat dat donderdag zou kunnen. Ik heb donderdag 's ochtends mijn auto weg gebracht voor de keuring en 's middags weer opgehaald. Hij was goed gekeurd. Dus is ben tevreden. Ik weet nog niet of er echt iets mis mee was, maar dat zie ik denk ik wel op de factuur.

Alles snel geregeld en auto weer snel terug!

Mierdseweg 79

5541 EP Reusel