Snelle en goede service

We konden snel terecht en de reparatie was ook snel opgelost zonder hoge kosten.

Heel goede service en heel klant vriendelijk

Goede ervaring, al heel veel jaren.

Eerlijk en goed

Ze doen wat ze beloven. Haal en breng service.

Snelle en goede service. Alles wordt goed overlegd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de kosten en werkzaamheden.

Kwaliteit voor een redelijke prijs!

Een prima bedrijf waar je een goed gevoel bij hebt als je de garage verlaat.

Klantvriendelijk.

Vriendelijk personeel, geen lange wachttijden voor een afspraak.

Hele goede snelle service

Snelle en goede service

Top garage

Staat altijd direct en correct klaar groetjes van ons

Goede service en prijs

Ervaren monteurs goede service en betaal bare prijzen

Uitstekende service, doen wat ze zeggen

Gewoon zoals een garage hoort te zijn, klantvriendelijk en goede service.

Prima bedrijf met perfecte service,

Vriendelijke mensen, die je auto prima onderhouden, en de afspraken nakomen, tegen een nette prijs Top

Ze staan er voor mij als ik ze nodig heb en dat is super

Ik ben al tevreden over deze garage sinds ik er naar toe ben gegaan, altijd duidelijkheid, afspraak nakomen, service en vriendelijkheid.

Zeer goede service

Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vriendelijke mensen.

Vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Een luisterend oor voor evt mankementen of die onbekende geluidjes aan de auto. Een receptie die altijd goed bezet is, met een vlotte service. Komen afspraken na en geven een eerlijke en objectief advies.

Super goed geholpen!

Super geholpen met de bemiddeling en aanschaf van een ‘nieuwe’ wagen. Al jaren naar tevredenheid klant voor onderhoud en APK aan de auto. Zodoende heb ik garage Huijbregts met hun expertise gevraagd, om voor mij, een goede - nette en eerlijke auto te zoeken. Zelf ben ik een leek qua auto’s en autotechniek en daarom ben ik ook blij dat Huijbregts voor mij bemiddeld heeft. T is gemakkelijker en gerichter vragen stellen als je er ook verstand van hebt m.i. De auto met nieuwe APK en in topconditie in ontvangst genomen. Ik waardeer ten zeerste de voor mij genomen tijd en persoonlijke benadering van garage Huijbregts! Mannen bedankt!

Professioneel en vriendelijk

De werkwijze van garage Huijbregts geeft vertrouwen

heel fijn

je kan er altijd binnen lopen

Vriendelijk,goede sevice en goed betaalbaar.

Lekker dichtbij huis,vriendelijk personeel,goede sevice en goed betaalbaal,top!!!!

Altyd goed zeer tevreden altyd vriendelijk goei surves

Goede en snelle service

Afspraak kunnen maken online via de app! Goede en snelle service! Alleen had ik in de app erbij gezet dat de airco na gekeken moest worden en dit is niet goed door gekomen!

Klantvriendelijk, een bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Vooraf probleem besproken en hiervoor een vaste prijs besproken. Auto weer opgehaald op afgesproken tijd. Vriendelijk, correct en betrouwbaar en dat alles voor een nette prijs.

altijd correct

altijd correct

Mijn ervaring is goed

Goed overleg bij extra onverwachte kosten.

betrouwbaar

betrouwbaar, vriendelijk