Perfect overeenkomstig afspraak

Zoals altijd zijn de contacten met garage Huijbregts perfect. Op tijd en onderhoud volgens afspraak. Geen onverwachte kosten door extra werkzaamheden. Op een nette wijze geattendeerd op slijtage van onderdelen die op (korte) termijn vervangen moeten worden. In overleg hiervoor een vervolgafspraak gemaakt. Uiteraard zou de vervolgafspraak niet gemaakt zijn als er geen 100% vertrouwen was.

Die mensen verstaan hun vak

Alles snel en goed uitgevoerd

Snelle service, duidelijke communicatie en voldoende alternatieven voor reparatie van de schade

Zowel voor het jaarlijks onderhoud als incidentele schades zeer tevreden

Gewoon goed

Elk probleem wordt meteen opgelost.

zeer tevreden

snelle service

snelle service en tevreden!

na de keuring weer fijn gevoel met rijden en zeer klantvriendelijk

zoals altijd: meer dan prima.

Zoals altijd: ook nu ben ik meer dan tevreden. Ondanks dat ze vergenetn waren de ruitenwissers te vervangen zoals gevraagd; het zijn net mensen. En juist dat waardeer ik zo.

Betrouwbaar & goed

Snelle service!

Gewoon, eerlijk goede service

Bij vragen staan ze altijd open voor een oplossing en denken mee dat het geheel betaalbaar is.

Keurig geregeld allemaal

in 1 woord prima voor elkaar. Ga zo door

Snel geholpen

Snel een afspraak kunnen maken na een melding. Uiteindelijke rekening viel niet mee.

Netjes,fatsoenlijk en vooral goed en betrouwbaar!

Er moest een heleboel gebeuren en ik werd netjes opgebeld dat er nog wat extra's nodig was. Alles werd netjes gemaakt! Ben zeer tevreden over deze garage en haar personeel! Dank je wel!

Prima geholpen

snel en goed geholpen, net voor de vakantie.

Goed onderhoud aan mijn auto.

Nog nooit problemen gehad. Niet met mijn auto en ook niet met de garage.

Betrouwbaar en kennis van zaken!

Prettig deskundig advies en hier wordt vakwerk geleverd. De kosten vallen nooit tegen.

Heel tevreden!

Heel tevreden over ons bezoek aan garage huijbregts. Snel geholpen top service

Fijn geholpen

Eerste keer bij deze garage vanwege een verhuizing. Toch spannend als vrouw zijnde (leek met autos) werd netjes gebeld voor paar kleine dingen die vervangen moesten worden, ben niet voor onverwachte kosten gekomen heel fijn!

Goed behandeld

Snelle afspraak kunnen maken en zijn tevreden

Correct

Bellen voor afspraak, de auto brengen en zonodig leenauto en weer dezelfde dag ophalen.

Fijne garage en snelle service

Heel goed

Zeer klantvriendelijk

Altijd de afpraken nakomen en advies over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. Vriendelijk personell.

De afspraak is altijd snel gemaakt

Onderhoud is prima!!

Snel geholpen

Ik werd gebeld ivm werkzaamheden. Er is overleg geweest wat er aan mijn auto gedaan moest worden. Zeer prettig. Dan kom je niet voor verassingen te staan.

goede service, betrouwbare garage!

nvt

Mierdseweg 79