Klantvriendelijk, gewoon goed

Plaatselijke garage. Dicht bij huis. Klantvriendelijk. Vakkennis aanwezig. Afspraak maken tot factuurafwerking zijn goed verzorgd.

Perfecte garage met zeer goede service

Altijd meteen klaarstaan, een betere garage is er volgens mij niet.

Vriendelijk en goed

Makkelijk afspraak maken, vriendelijk, leenauto geen probleem. Goede prijsverhouding. Kortom prima.

Perfecte service!

Perfecte service en klantvriendelijk!!

helemaal volgens afspraak geholpen

Prima geholpen

Goede service!

Hele goede service, betaalbaar en vertrouwd!

Sterk in elk merk wat er ook moet gebeuren

Betrouwbaar

Deskundig

Deskundig en klantvriendelijk

Goed geholpen, komt afspraken na, indien nodig overleg met klant, goede service.

Oke

Oke

Net en vakkundig bedrijf , keurig !

Vandaag onze auto ingeruild en de nieuwe meegenomen, alles is naar wens uitgevoerd. Erg duidelijk en vakkundig personeel , Chapeau !

Prettig en eerlijk

Reparatie vraag werd keurig beantwoord met: we helpen u op die datum, de kosten worden dat bedrag en belofte nagekomen dat ze na 1 dag nog bellen over een latere test . Factuur bleef 50 euro onder kostenraming Dik tevreden

Top, klantvriendelijkheid en kwaliteit is boven verwachting.

Volgens afspraak en ook het advies om een keuze te maken is erg goed. Een topgarage.

Puike garage

Vakbekwame mensen die met je meedenken

Prima net als altijd.

Binnenkort 25 jaar klant. Zegt genoeg.

Heel goed

Ik ben heel tevreden over de service

Vakgarage, service gericht en klantvriendelijk

Staan altijd voor je klaar

Prijs kwaliteit is goed

Zeer prettig om mee te werken en komt afspraken na.

Buitengewoon tevreden over afspraken en onderhoud auto

Uitstekend tevreden over maken van digitale afspraak voor onderhoud en uitvoering van de APK-keuring. Prijs/kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden: goed Je wordt altijd netjes tewoord gestaan en op gepaste wijze geholpen

Heel prettig

Goed personeel vriendelijk Luisteren goed

gewoon goed

als er grote kosten zijn kregen we altijd een belletje of het goed is en dan doen ze hem maken

Degelijk en betaalbaar zoals altijd

Persoonlijk contact. Je spreekt af met de overall en niet met een stropdas (directe lijnen). Ook voor een kleinigheidje kan je zo terecht. Aanrader dus.

Komt afspraak na en maakt de kosten niet hoger als noodzakelijk.

Vertrouwelijk en behulpzaam.

Mierdseweg 79