Prima garage. Fijn personeel.

Laag drempelig toegankelijk, vakbekwaam

Klantvriendelijk en duidelijk

Een duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent.

Sinds mijn eerste auto 32 jaar geleden kom ik bij Garage Huijbregts. Ze geven een eerlijke mening en duidelijk advies. Goed vakmanschap! Ik kan het iedereen aanraden.

Afspraak = afspraak, en ze staan altijd voor je klaar!!

Ik koop al 30 jaar nieuwe en gebruikte auto's bij of via Piet Huijbregts en altijd super tevreden geweest.

Goed en klantvriendelijk

Goed en klantvriendelijk

Goede service door vakmensen geleverd.

Altijd netjes geholpen en nooit problemen met mijn auto's dus top bedrijf.

KORT BIJ

ALTIJD GOED GEHOLPEN EN ALTIJD EVEN VRIENDELIJK

Je wordt professioneel en vriendelijk geholpen.

Een zeer goede garage.

Staan altijd klaar voor je.

Als er iets aan je auto is kijken ze altijd ophet iets is dat direct gemaakt kan worden of een afspraak maken.

Klantvriendelijk en meedenkend

Denken met je mee en je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Overleggen op de juiste momenten met de klanten.

gewoon goed

kwaliteit is wel goed

Goede en snelle service!!!

Problemen met mijn auto. Mocht deze op vrijdag brengen en op zaterdag was het probleem verholpen.

makkelijk kort bij

Eerlijke fijne garage

Alles volgens afspraak verlopen

Klantvriendelijk en Deskundig

Klantvriendelijk en Deskundig Klantvriendelijk en Deskundig!!!

Goede service & vervangende auto

Auto voor grote beurt & APK gebracht. Zoals afgesproken stond vervangende auto klaar, Kon eerder auto ophalen om spits te ontlopen. Heldere uitleg over onderdelen die vervangen waren.

Goede garagist

Na meer dan 50 jaar bij jullie klant te zijn geweest, kan ik de verzekering geven dat garage Huijbregts veel meer is dan een pico bello bedrijf.

Altijd kundige en vriendelijkeonderhoud

Goede service en komen afspraken na, duidelijk in wat en hoe er moet gebeuren aan de auto.

Prima service!

Snelle en deskundige service!

Eerlijk en betrouwbaar.

Een garage waar ze nog rekening houden met de klant en geen onnodige kosten maken. Alles gaat in overleg met de klant.

Correct en efficiënt

Altijd een snelle afspraak en oplossing!

Ik kan bij garage Huijbregts altijd terecht voor een probleem met mijn auto. Eerlijke en duidelijke communicatie.

Denken altijd met je mee

Altijd goede ervaringen gehad

zeer tevreden