Duidelijke communicatie vooraf, goede service

Denken goed met je mee.

Komen hier al jaren voor het onderhoud van onze auto en camper. Zijn er zeer tevreden over.

Tot nu toe goed

Het geven van een beoordeling is heel moeilijk naar maar een enkele kennismaking. Maar; Ik heb gelukkig tot op heden geen negatieve ervaringen meegemaakt. Het ging goed zo. Tot kijk en gegroet, Ben Hansen....

Vriendelijk en zeer behulpzaam. Mijn probleem werd direct opgelost.

Ik had problemen met de afstandbediening van mijn auto. dit is meteen opgelost.

Goede service en adviezen.

Mijn klacht werd snel en vakkundig aangepakt en opgelost.

Voldoende

Beurt aan mn mercedes bus goed uitgevoerd! Bijkomend aangegeven probleem( piepen en kraken van de bestuurdersstoel Niet opgelost ! Jammer. Toch maar afspraak gemaakt bij originele mercedes dealer.

Denkt mee in oplossingen

De keuring was 's ochtends gepland, maar de auto kon 's middags niet gemist worden. In overleg werd de auto meteen gekeurd en was eind van de ochtend weer beschikbaar.

Goede ervaringen mee

Snelle en goede service

Prima goede service

Goede en snelle service

Uitstekend en klantvriendelijk.

In het recente verleden een paar keer snel en prima geholpen met het oplossen van de technische problemen. Online een afspraak maken verloopt ook uitstekend. Eventueel vice-versa vervoer van woning naar garage c.q. omgekeerd ingeval van iets langer missen van auto, verdient aanbeveling en is het overwegen waard indien mogelijk.

Snel en goed geholpen

Positieve ervaring snel en netjes geholpen

Zeer correct

Zeer vriendelijk behandeld en goede service . Erg klant vroendelijk . En eerlijk . Super garage

Altijd goede service

Duidelijke communicatie, je kunt op korte termijn terecht en altijd met de beste service

Fijne Garage, zeer klantvriendelijk

Ik kom er al zo'n 25 jaar, en heb er ook al zolang goede ervaringen mee, Goede monteurs en vakbekwaam. Ik ben zeer tevreden.

Transparant, snel, vakkundig en vriendelijk

Naast het uitvoeren van waarom ik kwam, werd ik ook gewezen op ander mogelijk noodzakelijk onderhoud. Een garage die meedenkt.

Snelle service

Prima snelle service, goede uitleg

goede servichs en vriendelijk

heel vriendelijk

Profesioneel

Helaas is de radio buiten werking gegaan. De garage van de Ven te Hapert verwijst weer naar officiële Ford dealers, omdat ze geen lijst van radiocodes in bezit hebben, zoals voorheen. Een beetje jammer dat ik geen radio meer kan aanzetten.

top service

Vooralsnog blijft de service zoals hij was en deze is prima.

Problematische storing vakkundig opgelost.

Probleem gemeld. Tot in detail alles uitgezocht en snel en vakkundig opgelost. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.

Mierdseweg 79

5541 EP Reusel