Bedrijf luistert naar klant en geeft goede adviezen.

Fijne eerlijke garage met goede communicatie wanneer er iets dient te gebeuren

Goede betrouwbare garage

Ben al jaren tot volle tevredenheid klant bij garage Huijbregts.

Voortreffelijk

Altijd met de klant meedenkend. Kundig, adviserend, vriendelijk. Gewoon klasse!

Garage zonder problemen

Goede service, raad. Waardoor ik momenteel autorijdt zonder problemen. Vriendelijk personeel en erg klant gericht.

Zeer goede ervaring

Al heel klant bij deze garage ik beveel ze zeker aan goede service/ prijs verhouding en klantvriendelijk.

Ik ben zeer tevreden in alle opzichten.

Ze nemen tijd voor je, en zijn klant vriendelijk, bellen even als er grotere kosten aan komen. Voor mij is het een perfecte garage.

Oke

Oke

Prima service.

Wij komen al jaren bij garage Huijbregts omdat ze prima service geven.

Klantgericht, kwalitatief goed en vertrouwd

Bij garage Huijbregts wordt meegedacht en word je altijd goed geholpen. Geen blabla en verwachtingen worden altijd ingevuld of overtroffen.

Konden snel terecht. En alles netjes in orde gemaakt

Eerlijke garage. Geen poespas!

Kom er al jaren en altijd eerlijk. Goede service!

altijd goede en snelle service

het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. ook wordt er snel geregeld als ik problemen heb met de auto. top service

Zeer plezier en vakkundig autobedrijf al tientallen jaren ben ik er klant. Altijd super tevreden geweest, een aanrader.

Altijd duidelijk

Goed bedrijf,eerlijk en behulpzaam. Correcte afhandeling van de werkzaamheden. Eerlijk en heel betrouwbaar.

Goed geholpen

Goed geholpen

Fijne garage, snelle service

... Apk van camperbus die in de schorsing stond.

Gewoon en eerlijk.

Jet is een echte dorps garage, heel gemoedelijk en vertrouwd.

Gewoon fijne Garage!

Denken goed mee, geen gekke fratsen.

Fantastische garage

Garage Huijbregts is een super garage. Hebben altijd een passende oplossing voor elk probleem. Zijn 100% eerlijk en betrouwbaar en een prima communicatie met de klant. Ik kom heel graag vanuit Eindhoven naar Reusel voor mijn auto-reparaties, beurten en Apk's.

Goeie garage

Altyd vriendelik auto Altyd goed gemaakt goeie service zeer betrouwbaar

Heel goed

Onze accu was kapot en zo snel gerepareerd. Heel fijn.

Zéér prettig, klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig autogarage!

Na 15 jaar auto van de zaak heb ik sinds 5 jaar een privé auto. Ik moest op zoek naar een betrouwbaar autogarage. Ik kom nu 5 jaar bij Garage Huijbregts In Reusel. Ik ervaar vakkundigheid, betrouwbaarheid en zéér klantvriendelijk, fijn personeel, ze denken echt met je mee!

Goed en snel geholpen

Hoe en snel geholpen