Zeer positief.
altijd goede ervaringen met dit bedrijf gehad
mijn Ford Focus komt altijd voor onderhoud
Wat ons betreft, Al vele jaren een eerlijk en betrouwbaar autobedrijf. De service is meer dan prima met een klantvriendelijk team.
Onze ervaring met het bedrijf is goed. Er wordt altijd keurig overlegd over wat er tijdens een beurt gedaan moet worden. Service is ook prima. Leenauto als dit nodig is.
Ben al meer dan 35 jaar klant bij autobedrijf Jitze Hoogterp, hier hebben ze vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor mij een reden om hier mijn auto,s te kopen.
Goede ervaring tot nu toe
Bij het zoeken naar een nieuwe auto kwam ik op internet Jitze Hoogterp tegen. Bij een oriënterend bezoek kregen wij in een prettig gesprek goed advies van de verkoper. We hebben dit advies gevolgd en de auto aangeschaft naar volle tevredenheid.
Ik heb heel goede ervaringen met dit bedrijf, Ik kan altijd direct terecht bij dit bedrijf als er een probleem is. Ik ben al 15 jaar klant en blijf ook klant ook al rijd ik geen Ford.
Erg klantvriendelijk en meedenkend. Vriendelijk personeel
Bij aankoop van een gebruikte auto (Mondeo 2.2 tdci) Goed gevoel, heldere prijsafspraak en niet opdringerig. Nadien terug geweest voor garantiegeval (accu leeg) . Probleemloos opgelost door nieuwe accu te monteren.
Gelukkig geen mega grote ford dealer met 10 vestigingen. Hier is de klant nog koning en voel je gelijk dat dit een familie bedrijf is. Het contact met Jitze Hoogterp was erg prettig. Open zijn , zaken laten zien hoe en wat en eerlijkheid siert dit bedrijf bij aankoop van een gebruikte auto.
een prettig bedrijf met kundige mensen op zowel de verkoop als de garage
Bijzonder door gewoon te blijven. Ik heb er een goedkope wagen gekocht, maar alles gewoon keurig netjes afgehandeld. Kleinigheidje werd ook direct verholpen, enkele dagen later.
Ik ben sinds een jaar of zes een zeer tevreden klant !
Zeer goede ervaringen. Staan altijd voor je klaar. En erg klantvriendelijk.
Weer een Ford gekocht bij Hoogterp.Een C Max.is onze 2e C max.Een geweldig betrouwbare auto.Is onze 7e Ford.Niet alleen een Ford gekocht om het merk,wat uitstekend is, maar ook om de dealer.Geweldige goeie dealer.Ben er al meer dan 30 jaar klant en zal ook niet veranderen.
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde