een heel prettig bedrijf. pe
Afhandeling van een reparatie met hoge kosten na het aflopen van de garantie in april 2017 is door de garage op een nette wijze en met veel inzet en tijd afgehandeld met Ford Nederland. Wat betekent, dat de kosten voor ons te overzien waren, een pluim dus.
Heel goed
prima kwaliteit van het werk en het bedrijf heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan
Een garagebedrijf waar de klant nog echt Koning is. Vriendelijke mensen die waar maken wat zij zeggen. Tegen het eind van de garantieperiode werd de accu gratis vervangen!
Niets op aan te merken, klantvriendelijk, voor kleine dingetjes hebben ze altijd tijd, oplossingsgericht
Tis een goeie en een klant vtiendelyke garage
Vriendelijke en deskundige verkoper. Prijzen van de gebruikte auto’s zijn ook erg redelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Correct en zeer klantvriendelijk
Een vriendelijke en deskundige ervaring Met een fijne klantvriendelijke benadering. Denkt mee .met de aankoop.voor velen is deze garage denk ik. een eye opener voor hoe het hoort.
altijd positief als gaat om wel of niet een auto kopen
Net bedrijf en goede service!
no nonsence bedrijf
Over het algemeen goed en prettig
Dikke prima
Vakmanschap met uitstekende service. Een heel fijn autobedrijf!!
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde